13 yaşında kurye olma hayali kurmak

fas2

Femtopat
Daha fazla  
10 yaşımdan beri, 5. sınıfa gittiğimden beri kurye olmak istiyorum. Normal mi? 16 yaşımda ehliyet alıp 19 yaşımda çalışmak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
10 yaşımdan beri, 5. sınıfa gittiğimden beri kurye olmak istiyorum. Normal mi? 16 yaşımda ehliyet alıp 19 yaşımda çalışmak istiyorum.
Geçici olarak çalışacaksanız iyi gibi. Ama bir hayli baya yorucudur. Risklerde olabilir. Risk dediğim Allah korusun kazalar veya kavga gibi. Bir de kovulmalar ile alakalı. Bir çok arkadaşım kuryeci oldu ama kovuldular.

Merhaba kuryecilik sizin sandığınız gibi kolay bir meslek değil motor kazaları kavgalar vb bir sürü şey var yani internette görüdğünüz kuryelerin hayatıda o kadar kolay değil yine de siz bilirisiniz.

Geçici olarak aslında değil uzun bir süre. Meslek lisesine gidip meslek öğrenmek daha mı mantıklı ornegin motorlu araclar, makine, metal yoksa kurye mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…