Geçici olarak çalışacaksanız iyi gibi. Ama bir hayli baya yorucudur. Risklerde olabilir. Risk dediğim Allah korusun kazalar veya kavga gibi. Bir de kovulmalar ile alakalı. Bir çok arkadaşım kuryeci oldu ama kovuldular.10 yaşımdan beri, 5. sınıfa gittiğimden beri kurye olmak istiyorum. Normal mi? 16 yaşımda ehliyet alıp 19 yaşımda çalışmak istiyorum.
10 yaşımdan beri, 5. sınıfa gittiğimden beri kurye olmak istiyorum. Normal mi? 16 yaşımda ehliyet alıp 19 yaşımda çalışmak istiyorum.
Geçici olarak çalışacaksanız iyi gibi. Ama bir hayli bayağı yorucudur. Risklerde olabilir. Risk dediğim Allah korusun kazalar veya kavga gibi. Bir de kovulmalar ile alakalı. Birçok arkadaşım kuryeci oldu ama kovuldular.
Meslek lisesine gitmek daha mantıklıdır.Geçici olarak aslında değil uzun bir süre. Meslek lisesine gidip meslek öğrenmek daha mı mantıklı ornegin motorlu araclar, makine, metal yoksa kurye mi?
Geçici olarak aslında değil uzun bir süre. Meslek lisesine gidip meslek öğrenmek daha mı mantıklı ornegin motorlu araclar, makine, metal yoksa kurye mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.