13 yaşında kurye olma hayali kurmak

• Konuyu başlatan fas2
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 93
  • Görüntüleme 1.340
Bu işler sadece sermaye için çalışılacak yerler ben mesela profesyonel video kurgu yapabiliyorum ama işte sermayem yok iş kuramam.
Aynen işte dediğim gibi ana işin için birikim olması için geçici iş gibi birşey uzun vadede zarar. Veya işsiz kaldığını dönem aç kalma diye çalışırsın. Başka türlü meslek denemez.

Zor yanları kötü elbet ama meslek iyi ya.

Kendini kandırma buradaki herkes biliyor bir şey insanların bakış açısına göre değişir ama bazı şeyler vardır ki nereden bakarsan bak nereden tutarsan tut elinde kalır işte bu meslekte onlardan biri.

Para dert olmasa yapacağım mesleklerdendir,benimde senin gibi kurye olma fantazim var ama bu sadece fantazi.Hayalim değil.

Aynen işte dediğim gibi ana işin için birikim olması için geçici iş gibi birşey uzun vadede zarar. Veya işsiz kaldığını dönem aç kalma diye çalışırsın. Başka türlü meslek denemez.
Tabi bu benim fikrim arkadaşa kalmış birşey hayat onun isterse ömrünün sonuna kadar çalışsın. Onada saygı duyarım yani zor iş 30 40 sene aynı işi yapmak.

Tabii bu benim fikrim arkadaşa kalmış bir şey hayat onun isterse ömrünün sonuna kadar çalışsın. Onada saygı duyarım yani zor iş 30 40 sene aynı işi yapmak.

Bizim şu an anlatmak istediğimiz birisini düştüğü boş mezardan çıkarıp gerçeklerle tanışması şu an yaşı küçük ilerda daha iyi anlayacak ama su an anlaması onun yararına.

İyi peki madem Trendyol Go da kuryelik kötü(kuryelik aklımın bir kenarında) o zaman meslek lisesine 1 bölüm önerin bari lisem başlıyor 5 ay sonra motorlu araçlar, makine, metal.
Matematikten 1 aldım bu arada.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı