13 yaşında kurye olma hayali kurmak

• Konuyu başlatan fas2
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 89
  • Görüntüleme 1.011
Ben bayağıdır tornacılık ve kuryeligin arasında kalmısdım ondan makine seçeneğini sundum makine seviyorum ama PC başında SolidWorks falan yaparsak soğuma ihtimalim var.

Kuryelik devamlı bir meslek olamaz. Daha garanti şeylere yönel.

Kuryeligi kimseye söylemem zaten aklımda o.
Emin ol şuan kuryecilerin %95'i keşke senin yaşındayken bir iş öğrenseydim diyordur.Bence cncde ilerle.Ama kuryecilerede ayrı saygım var bugün neredeyse kıyamet koptu feci soğuktu adam gitti getirdi.

Matematik ara tatil onceki en son notum 1
Hiç mi yok.

Emin ol şu an kuryecilerin %95'i keşke senin yaşındayken bir iş öğrenseydim diyordur. Bence CNC'de ilerle. Ama kuryecilerede ayrı saygım var bugün neredeyse kıyamet koptu feci soğuktu adam gitti getirdi.

Hiç mi yok.

E okulda 1 girmiş başka bir şey yok. Sınav notu 1 hiçbir şey bilmiyorum yani bolme carpma buyuk islem cıkarma akıldan toplama falan yok.

2 Yıldır aralıklı olarak kırmızı firmada çalışıyorum. Bir insanın hayali nasıl kuryelik olabilir anlam vermiş değilim. Hayatın kalmıyor ki ne arkadaş çevresiyle zaman ne ailenle zaman ne sevgilinle zaman hiç bir şey kalmıyor gerçekten iyi para kazanmak istersen. Ölüm riski aşırı fazla. Ben bile ara ara yapıyorum paraya sıkıştığım zamanlarda yapıyorum sadece hayatın bu kadar değersiz olamaz.

Ayrıca ben meslek lisesi çıkışlı fabrikalarda da zaman geçirmiş cnc ustasıyım. Fabrika bana göre olmadığını öğrendikten sonra şuanda denizcilik işletmesi okuyorum. Kuryelik yapılacak meslek değil girersin az çalışırsın paranı toplarsın geri çıkarsın.

Matematik ara tatil onceki en son notum 1

E sen bu notlarla nasıl liseyi bitireceksin? Sana net güçlü bir tavsiye kesinlikle çalış yani bak ben büyük bir hata yapıp 9. sınıfta calışmamıştım son dönem abandım derslere geçtim sen sakın böyle bir hata yapma gerçekçi bir tavsiye bir dahaki seneye gelip yazarsın buraya iyki seni dinlemişim diye inşallah pişmanım diye başlayacağın bir mesaj olmayacak burada.

Dostum motorlara otomobillere falan ilgin olabilir. Lisede onunla ilgili bir liseye gidebilirsin. Veya üniversiteye. Ve bu yaşındaki hayallerin birçoğu ilerde çekici gelmez. Ben de 1 2 yıl önce yazılım düşünüyordum ama makine bölümü daha çekici geldi hareket eden her şeye ilgim var fiziği seviyorum falan. Yani bu yaşındaki tutkularının ilerde kaybolması çok olası.

2 Yıldır aralıklı olarak kırmızı firmada çalışıyorum. Bir insanın hayali nasıl kuryelik olabilir anlam vermiş değilim. Hayatın kalmıyor ki ne arkadaş çevresiyle zaman ne ailenle zaman ne sevgilinle zaman hiç bir şey kalmıyor gerçekten iyi para kazanmak istersen. Ölüm riski aşırı fazla. Ben bile ara ara yapıyorum paraya sıkıştığım zamanlarda yapıyorum sadece hayatın bu kadar değersiz olamaz.
Hocam kusura bakmayın ama kırmızı derken yeni logoyla beraber hafif pembeye kayan değil mi?

Ayrıca ben meslek lisesi çıkışlı fabrikalarda da zaman geçirmiş cnc ustasıyım. Fabrika bana göre olmadığını öğrendikten sonra şuanda denizcilik işletmesi okuyorum. Kuryelik yapılacak meslek değil girersin az çalışırsın paranı toplarsın geri çıkarsın.
Anlık mesleğiniz ne hocam?

E sen bu notlarla nasıl liseyi bitireceksin? Sana net güçlü bir tavsiye kesinlikle çalış yani bak ben büyük bir hata yapıp 9. sınıfta calışmamıştım son dönem abandım derslere geçtim sen sakın böyle bir hata yapma gerçekçi bir tavsiye bir dahaki seneye gelip yazarsın buraya iyki seni dinlemişim diye inşallah pişmanım diye başlayacağın bir mesaj olmayacak burada.

5 sınıftan beri kurye hayalim varken ortaokulu bitirme şartlarını araştırıyorum kuryelik ehliyet sartları falan şu an 8 bitiyor 2 sene meslek lisesinde sınıfta kalıp MESEM'e gitmeyi planlıyorum 15 yaş istiyor zaten MESEM. Şu anda kuryelik yapsam mı acaba diye düşündüm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı