13 yaşında kurye olma hayali kurmak

• Konuyu başlatan fas2
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 89
  • Görüntüleme 976
Hocam kusura bakmayın ama kırmızı derken yeni logoyla beraber hafif pembeye kayan değil mi?
Aynen bu firmalara takılma zaten her şehirde farklı kazanırsın her firmada. Olay hangi firmada çalıştığım değil. Şuanda da zaten esnafı bıraktım dükkan motoruyla çalışıyorum. Okuduğum şehirde esnaf kuryeler kazanamıyor.

5 sınıftan beri kurye hayalim varken ortaokulu bitirme şartlarını araştırıyorum kuryelik ehliyet sartları falan şu an 8 bitiyor 2 sene meslek lisesinde sınıfta kalıp MESEM'e gitmeyi planlıyorum 15 yaş istiyor zaten MESEM.
Daha sekiz misin sen?

5 sınıftan beri kurye hayalim varken ortaokulu bitirme şartlarını araştırıyorum kuryelik ehliyet sartları falan şu an 8 bitiyor 2 sene meslek lisesinde sınıfta kalıp MESEM'e gitmeyi planlıyorum 15 yaş istiyor zaten MESEM. Şu anda kuryelik yapsam mı acaba diye düşündüm.

MESEM çok ağır hem iş hem okul bir de parası da az bence hiç girme en kötü acık liseye geç.

Anlık mesleğiniz ne hocam?
Anlık mesleğim kuryeyim hocam aynı zamanda da 3. sınıftayım. Vize final dönemleri bırakıyorum işi bitince yeniden başlıyorum akşam 8-2 arası çalışıyorum. Elimde iş yeri açma belgesi olsun kalfalık belgeleri olsun var ama fabrika ortamı bana göre değildi.

Anlık mesleğim kuryeyim hocam aynı zamanda da 3. sınıftayım. Vize final dönemleri bırakıyorum işi bitince yeniden başlıyorum akşam 8-2 arası çalışıyorum. Elimde iş yeri açma belgesi olsun kalfalık belgeleri olsun var ama fabrika ortamı bana göre değildi.
Başarılar dileirm hocam.

Evet? Mat full boş fen full boş ing full boş inkılap full boş din 9 dogru turkce cırt.
Hakkaten matematiğin yokmus(notlara göre söylemiyorum sen anladın).

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı