13 yaşında kurye olma hayali kurmak

• Konuyu başlatan fas2
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 112
  • Görüntüleme 1.820
e-Okul

Dosya Ekleri

• 17632159873881642453296512784763.jpg
    17632159873881642453296512784763.jpg
    125,9 KB · Görüntüleme: 9
İngilizce 10 oda metni kopyala yapıştır yaptım kagıt bos gitmesin diye.

Her şeyi anladım da seçmeli dersten nasıl 40 aldın?

İnkılabı yuksek girmiş ha.
Seçmeli dersin sorularını verdi zaten ben o kadar yazabildim.
Konuşma sınavlarına falan kalkmadım

10 yaşından beri düşünüp 14-15 yaşlarında eğitim hayatını salıp kuryeliğe yönelmendeki sebep ne, onu çok merak ettim. Yerinde olsam meslek lisesinde en azından bir meslek üzerine eğitim alıp eğitimi tamamladıktan sonra gerçekten de kuryeliği istiyorsam ona göre yönelirdim. 19 yaşında çalışmayı düşündüğünü söylemişsin. Daha 4-5 yıl var. "İleride kurye olacağım." kafasıyla kendine bir şeyler katabileceğin yılları boş geçirme bence.

Ayrıca attığın e-Okul'daki sınav puanına göre diğer dersleri anlarım da matematik konusunda biraz daha tutunman lazım. Ne mesleği yapacak olursan ol, kafadan bölme ya da çarpma işlemlerini biraz da olsa yapabilmen lazım. Biraz sonuca yaklaşsan bile 5-10 alırdın, o taraftan bak.

10 yaşından beri düşünüp 14-15 yaşlarında eğitim hayatını salıp kuryeliğe yönelmendeki sebep ne, onu çok merak ettim. Yerinde olsam meslek lisesinde en azından bir meslek üzerine eğitim alıp eğitimi tamamladıktan sonra gerçekten de kuryeliği istiyorsam ona göre yönelirdim. 19 yaşında çalışmayı düşündüğünü söylemişsin. Daha 4-5 yıl var. "İleride kurye olacağım." kafasıyla kendine bir şeyler katabileceğin yılları boş geçirme bence.

Ayrıca attığın e-Okul'daki sınav puanına göre diğer dersleri anlarım da matematik konusunda biraz daha tutunman lazım. Ne mesleği yapacak olursan ol, kafadan bölme ya da çarpma işlemlerini biraz da olsa yapabilmen lazım. Biraz sonuca yaklaşsan bile 5-10 alırdın, o taraftan bak.
Hocam dediğim gibi düzgün bir okul hayatının olmamasının yanında dersleri de çok kötüdür muhtemelen ki nitekim öyle zaten.

İngilizce 10 oda metni kopyala yapıştır yaptım kagıt bos gitmesin diye.

İnkılabı yuksek girmiş ha.
Seçmeli dersin sorularını verdi zaten ben o kadar yazabildim.
Konuşma sınavlarına falan kalkmadım
Seçmeli dersin dışında, derslere yeteri kadar ilgi vermiyorsun. Ayrıca bu senin LGS senen değil mi? Buna çalışıyorsundur herhalde.

Hocam dediğim gibi düzgün bir okul hayatının olmamasının yanında dersleri de çok kötüdür muhtemelen ki nitekim öyle zaten.

Bu sene derslerde ayrı bir çöküş yaşadım okulda aşırı fazla serseri var çok bulaşıyorlar fiziksel olarak okul degistim zaten 5 defa.

Seçmeli dersin dışında, derslere yeteri kadar ilgi vermiyorsun. Ayrıca bu senin LGS senen değil mi? Buna çalışıyorsundur herhalde.

😀

Bu sene derslerde ayrı bir çöküş yaşadım okulda aşırı fazla serseri var çok bulaşıyorlar fiziksel olarak okul degistim zaten 5 defa.
Lise için geçiliyordu galiba (ki o da zor) ama geçebiiyorsan açığa geç ortaokul için. Öyle çalışabilirsin belki. Bu arada Lise de şuan gördüğün serserilerin daha kötüleri bile karşına çıkabilir. O zaman da mı 5 defa okul değiştireceksin?

😀
😃

Lise için geçiliyordu galiba (ki o da zor) ama geçebiiyorsan açığa geç ortaokul için. Öyle çalışabilirsin belki. Bu arada lise de şu an gördüğün serserilerin daha kötüleri bile karşına çıkabilir. O zaman da mı 5 defa okul değiştireceksin?

Lisede daha akıllı olacağım kendimi ezdirmicem hatalarımı düzelteceğim farklı biri olacağım okul değişmeyeceğim.😀

Technopat Haberler

Geri
Yukarı