13 yaşında nasıl beslenilmeli?

jhonnydepp

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim bir kilo problemim var, aşmak istiyorum ve sizin önerilerinizi bekliyorum. Hafta içi çalışıyorum çalışırken çok yorulduğum için öğlenleyin ne yemek çıkarsa fazla fazla yiyorum ama kendime de bir yandan çok üzülüyorum. İş yerinde sürekli yağlı yağlı yemekler çıkıyor benim ne yapmam lazım? Ayrıca nasıl spor yapmalıyım? Bir de boyumu pek beğenemiyorum. Tanıdığımın yaşıtlarımın çoğu boy attı, atıyor da ve bu beni üzüyor. Ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
İş yerine evden yemek götürebilirsin. Ayrıca boyun biraz geç uzayabilir. Benim de 13 yaşında boyum kısaydı. Sonradan uzadı.

Hiç bilgi vermemişsin dostum. Boyunu, kilonu, çalışma saatlerini yazarsan daha iyi yardımcı olabiliriz.
Boy 1.50, Kilo 54, saatler ise 08.00-18.30.

İş yerine evden yemek götürebilirsin. Ayrıca boyun biraz geç uzayabilir. Benim de 13 yaşında boyum kısaydı. Sonradan uzadı.
Peki ne götüreyim? Haşlanmış yumurta çok severim ondan götüreyim mi?

Boy 1.50, kilo 54, saatler ise 08.00-18.30.

Götürebilirsiniz. Ama bunu burada sormaktansa bir diyetisyene sormak daha mantıklı. Genel olarak sağlıklı şeyler, ev yemekleri vs. götürürseniz iyi olur.

Dostum 13 yaşında çalışıyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…