13 yaşında nasıl para kazanırım?

İnsan evrimi hakkında yazabilirsin.

Tek önerdiğim şey al-sat değil ki.

Halk-arz mantığına biraz baktım ve orada şirketlerden pay alıp değer artınca satıyorsun sanırım ama üstüme hisse almak için yine reşit olmam gerekmez mi?

Borsaya gir ama yaşlı dedelerden tavsiye al.

Yazlık bir yerde yaşıyorsanız yazın otellere komi olarak girebilirsiniz.

Yazlık bir yerde değilim maalesef. Bana aylık
200-300 lira lazım hesap satacağım gibi duruyor.

Aylık 200-300 lira ilel 16000 lira biraz zor gibi. Zaten siz o parayı biriktirene kadar enflasyon nedeni ile 1650 bir sistem ancak alırsınız gibi . Farklı yollar düşünün bence kendiniz almak istiyorsanız. En azından daha çok kazandıran.

Yazlık bir yerde değilim maalesef. Bana aylık.
200-300 lira lazım hesap satacağım gibi duruyor.

Ailenizin yardımı ile info aracı kurumu üzerinden halka arzlara katılabilirsiniz. Yanı sizin üstünüze hesap açabiliyor aileniz reşit olmasanız bile.

Hayır ekstra olarak 200-300 lira ayrıyeten 1000 lira alıyorum zaten aylık 1300 lira biriktirmeye başlasam 1 yıl da alabilirim belki. Enflasyon için de her parçayı mağazalardan param oldukça almayı düşünüyorum.

Ailenizin yardımı ile info aracı kurumu üzerinden halka arzlara katılabilirsiniz. Yanı sizin üstünüze hesap açabiliyor aileniz reşit olmasanız bile.

Ailem pek uğraşmaz benimle yardım edeceklerini sanmıyorum.

Sadece hesabı açmana yardım etmeleri gerek. Sonrasını siz halledebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…