Rsfymz123 Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2023 #21 laifodes dedi: Sadece hesabı açmana yardım etmeleri gerek. Sonrasını siz halledebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Araştırma yapıp ailemle konuşacağım ilginiz için teşekkür ederim.
laifodes dedi: Sadece hesabı açmana yardım etmeleri gerek. Sonrasını siz halledebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Araştırma yapıp ailemle konuşacağım ilginiz için teşekkür ederim.
parakeet Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 1.399 Makaleler 5 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2023 #22 Bionluk sitesinde freelancer olarak calisabilirsin. İkinci el esya satin alip daha pahaliya satabilirsin. Ebeveynlerinden yardim alarak stok fotografciligi yapabilirsin, yanlis hatirlamiyorsam sattigin her fotograd basina 117TL kazaniliyor.
Bionluk sitesinde freelancer olarak calisabilirsin. İkinci el esya satin alip daha pahaliya satabilirsin. Ebeveynlerinden yardim alarak stok fotografciligi yapabilirsin, yanlis hatirlamiyorsam sattigin her fotograd basina 117TL kazaniliyor.
Bombacı ironMAN Zeptopat Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2024 #23 UMARIM KAZANMIŞSINDIR DOSTUM