13 yaşında Papara kart alınır mı?

1677686295262.png

Arkadaşlar Papara Black kart almak istiyorum yaşın 13 2010 yum alabilir miyim yoksa 13'ü doldurmam mı gerek?
12 yaşını doldurduktan sonra yıl olarak 13 yaşında iseniz her türlü alabiliyorsunuz. 13 yaşınızı doldurmanıza gerek yok. Black kartda normal hesap ile aynı kriterlere sahip.

Tam 13 yaşında olmalısın diye biliyorum. Eskiden olsa direkt al derdim, artık veli onayı diye değişik bir şey gelmiş. Ailen bu konularda anlayışlıysa al, hatta 15 yaşında falan ailenle banka kartı al. Sözleşmeli hesap için 18 yaşa gerek yok, Black Card sipariş edip AGT Kargo'yu 1 ay bekleyince sözleşmeli hesap oluyorsun. AGT Kargo ile uğraşmak istemezsen sanal kart kullanabilirsin. Sadece internet alışverişi yapabilirsin. Ya da Yakınlarda CarreFourSA varsa Lite Card almayı dene. Satıştan kaldırıldı olayları var, yine de şansını dene bence.

Son düzenleme:
13 yaşına girmemişsin daha. Doğduğun gün yani doğum gününden sonra alabilirsin. Kısacası Haziran'ın 13'ünde doğduysan 14'ünde alabilirsin.
Ben de 12 Haziran 2010'luyum fakat veli izni ile almama izin verdi.

Aslında tam doldurmaya gerek yok ben Eylül 2010 luyum ama ben alabildim ocak 1de
Hocam emin misiniz? Daha 12 yaşındasınız. Bu pek mümkün değil. Eskiden olsa kimlik denetimi yoktu. İninal çıktığı zamanlar direkt açmıştım. 13'e girmeden. Fakat şimdi mevzuat gereği canlılık taraması bile yapıyorlar. Şuan hesap açmak biraz zor.

Emin sin değil mi reis.
Hocam 13 yaşınıza bastığınız gün direk gidip açın. Sorun olmaz. Mesela 2010 20 mart doğumlusunuz diyelim. 12 yaşındasınız hala. 20 Mart günü 13 yaşınıza giriyorsunuz. Yasal olarak bu ve benzeri uygulamalarda hesap açma ve cüzdana sahip olabilirsiniz. (Ayrıca yasal olarak yanınızda kimlik taşımak zorundasınız. Sadece söylemek istedim.)

Hocam emin misiniz? Daha 12 yaşındasınız. Bu pek mümkün değil. Eskiden olsa kimlik denetimi yoktu. İninal çıktığı zamanlar direkt açmıştım. 13'e girmeden. Fakat şimdi mevzuat gereği canlılık taraması bile yapıyorlar. Şuan hesap açmak biraz zor.

Hocam 13 yaşınıza bastığınız gün direk gidip açın. Sorun olmaz. Mesela 2010 20 mart doğumlusunuz diyelim. 12 yaşındasınız hala. 20 Mart günü 13 yaşınıza giriyorsunuz. Yasal olarak bu ve benzeri uygulamalarda hesap açma ve cüzdana sahip olabilirsiniz. (Ayrıca yasal olarak yanınızda kimlik taşımak zorundasınız. Sadece söylemek istedim.)
Hocam 13 yaşına tam olarak basmak zorunlu değil. Mesela 2010'luysanız 1 Ocak 2023'te uygulama sizi 13 yaşında sayıyor. İlla tam olarak 12 Haziran 2023 olmak zorunda değil tarih.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı