13 yaşında Papara kart açmak

3507Enes

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba. 13 yaşındayım ve Papara hesabı açtım ama hesabı onaylamam için T.C istiyor. Aileme sorduğumda T.C. Verilmez diyor. Sizce gizlice vereyim mi?
Verirsem ne gibi sorunlar yaşarım? Telefon numarası da annemin.

Bir de veli izni gibi bir şey varmış.
Onu nasıl onaylatıyoruz veli bilgisimi istiyorlar.

Yanlış hatırlamıyorsam yeni geldi Papara'ya bu sistem kanun gereği.
Şu konu size yardımcı olacaktır:

Merhaba. 13 yaşındayım ve Papara hesabı açtım ama hesabı onaylamam için T.C istiyor. Aileme sorduğumda T.C. Verilmez diyor. Sizce gizlice vereyim mi?
Verirsem ne gibi sorunlar yaşarım? Telefon numarası da annemin.

Kart keyfinden istemiyor, BDDK ve Mali Suçlarla Mücadele yönetmelikleri uyarınca istiyor. Eğer bir banka T.C Kimlik numarasını istemiyorsa, daha tehlikeli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim aile onayı isteniyor bu 1 ,2.si akbanta sadece ücret kesmiyor bizim mahallenin ATM'si her gün bozuk bir gün kullanamadım ama lazım değilse çıkartma bana şahsen lazımdı biraz daha büyü ziraat genç katı falan çıkarırsın ve çoğu kullanıcı T.C. kimlik okutmada hata veriyor diyor ne kadar doğru (ben memnunum)

Yanlış hatırlamıyorsam yeni geldi Papara'ya bu sistem kanun gereği.
Şu konu size yardımcı olacaktır:

Bizim zamanda bunlar yoktu sanki?

Papara ön ödemeli bir kart.
Öyle borç kredi filan yok.
Zaten bu tür kurumlar sıkı bir şekilde.
Denetleniyor kısaca pek bir sorun olmaz.

Ön ödemesiz kartları da var.

Ne için kullanacaksın Papara'yı? Papara'da şu anda yeni kural ile veli doğrulama getirilmiş. Bu yüzden başka ön ödemeli kartlara göz atabilirsin.
Örneğin:
FUPS
Tosla
Paycell
İninal
Ayrıca aileniz Papara gibi platformlara TC vermek istemiyorsa veli ile herhangi bir bankaya gidip genç hesabı oluşturabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı