13 yaşında para kazanmak

Boşuna anlatmaya çalışma dostum, herkes bir kısa yoldan parayı kazanayım peşinde bunlara bunu anlatacak tek şey zaman.

Param zaten var ben sadece daha fazlasını almak istiyorum herhalde oyun yayımlamak için 100 bin gerekmiyor.

Bak dostum ben zaten sevdiğim için yapıyorum ek olarak tek değilim kaç tane modellemeci var (ses olarak da) artı olarak kodlama için de tek değilim.

Anlamadım dalga mı geçiyorsunuz.

İnternetten o kadar para kazanamayacağını söylüyor arkadaş, doğruda söylüyor.
14 yaşının altında olman çıraklık yapmana engel değil, bizim burada 7-8 yaşındaki çocuklar berberde çalışıyor.

Param zaten var ben sadece daha fazlasını almak istiyorum herhalde oyun yayımlamak için 100 bin gerekmiyor.

Daha fazlasını istiyorum ne demek dostum, 100 bin gerekip gerekmediğine bakabilirsin internetten.
Oyunun adını hatırlamıyorum, ancak 9 yılda tek bir kişi tarafından yapıldığını biliyorum.
Bunun için yarı zamanlı işte vs çalışıyordu, sence gerekiyor mu gerekmiyor mu?
Oyun piyasasında 100 bin sadece çerez parası.

Bak dostum ben zaten sevdiğim için yapıyorum ek olarak tek değilim kaç tane modellemeci var (ses olarak da) artı olarak kodlama için de tek değilim.
Demek istediğim bu işten para kazanmaya çalışma, böyle bir beklentiye girersen işin sonunda üzülürsün. Kendini bu alanda geliştir, projeler yap. Yani kendini geleceğe hazırla. Projelerini Github'ta paylaşabilirsin, Github profili önemlidir. Senin amacın para kazanmak değil, kendini geliştirmek olmalı. Bir proje yap, ve şunu de: "Ben bir dahaki projemde gelişip daha iyi bir iş çıkaracağım."

Belki size öyle gelir ama bana öyle değil sadece böyle yazacaksanız yazmayın.

O arkadaşa değil herkese böyle geliyor, forumda aratsanız sizinki gibi yüzlerce konu var.
Hepsinde internetten para kazanılmak istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…