T.t
Hectopat
@xthealan2 Değil işte o paraya tatilini heba etmesin diyorum ayda 2500 tl günde 100 bile yapmaz.
Aylık 2500mü veriyorlar ben 1 saat tarla çapalayınca 2000TL alıyorum maaşlar bayağı düşük.
Meslek öğretiyorum ayağına düşük maaş veriyorlar, asgari beklememeli kimse ama 2500 içinde değmez.
@YusuffMorgan bence gidin başka bir yerde komi olarak çalışın hem sektörü görmüş olursun hem asgariye çalışırsın.
Ayda 2500₺???? Ben olsam çalışmazdım çok az para dediğin gibi tatilini heba etmemeli.@xthealan2 Değil işte o paraya tatilini heba etmesin diyorum ayda 2500 tl günde 100 bile yapmaz.
Doğru haklısın bencede tatilini yaşasa daha iyi.@xthealan2 Konu sahibi de öyle yapmalı işte daha yaşı küçük tatilini yaşasın. Şu an normal okul zamanında bile tatilde yattığımı hatırlamıyorum. Deprem tatili oluyor işe gidiyorum hafta sonu oluyor işe gidiyorum. Babana yardım ettiğin için de yok diyemiyorsun. Bu döngü sürekli böyle. Ben de yazları çalıştım 14 yaşındayken tekstilde ortacı oldum asgariden fazla alıyordum. Ama aşırı zor işti herkes kaldıramaz.
Reis ne diyorsun? Okuyarak daha başarılı olabilirsin.
Tamamdır ama Yaz tatilinde yazarım@YusuffMorgan Alacağın parayı ögren sonra tekrar buraya yaz. Ona göre konuşuruz ama aylık 2500 alıcaksan girme.
Reis gitme alırlar hatta senden küçük çocuklar bile çalışıyor orada eczane çırağı falan olarak gir bence en yazları eczanede çalışıyom günde 100 tl alıyomYok ya sadece 3 ay çalışcam 8k'ya telefon alcam durumumuz normal yani birde PC dizcem abimin pc'sinden oynuyorum oyun falan
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.