13 yaşında sanayide çırak olunabilir mi?

Meslek öğretiyorum ayağına düşük maaş veriyorlar, asgari beklememeli kimse ama 2500 içinde değmez.

@YusuffMorgan bence gidin başka bir yerde komi olarak çalışın hem sektörü görmüş olursun hem asgariye çalışırsın.

Haklısın bende haftalık 2500 sanmıştım teşekkr ederim.

@xthealan2 Konu sahibi de öyle yapmalı işte daha yaşı küçük tatilini yaşasın. Şu an normal okul zamanında bile tatilde yattığımı hatırlamıyorum. Deprem tatili oluyor işe gidiyorum hafta sonu oluyor işe gidiyorum. Babana yardım ettiğin için de yok diyemiyorsun. Bu döngü sürekli böyle. Ben de yazları çalıştım 14 yaşındayken tekstilde ortacı oldum asgariden fazla alıyordum. Ama aşırı zor işti herkes kaldıramaz.

@xthealan2 Konu sahibi de öyle yapmalı işte daha yaşı küçük tatilini yaşasın. Şu an normal okul zamanında bile tatilde yattığımı hatırlamıyorum. Deprem tatili oluyor işe gidiyorum hafta sonu oluyor işe gidiyorum. Babana yardım ettiğin için de yok diyemiyorsun. Bu döngü sürekli böyle. Ben de yazları çalıştım 14 yaşındayken tekstilde ortacı oldum asgariden fazla alıyordum. Ama aşırı zor işti herkes kaldıramaz.
Doğru haklısın bencede tatilini yaşasa daha iyi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı