Kullanmakta olduğum bilgisayar ev bilgisayarı olduğu için Windows'tan başka işletim sistemi kuramıyorum diğer aile üyeleri bilmediği için. Yazılım öğrenmeyi şu ana kadar hiç para için düşünmedim, sadece sevdiğim için yapmak istiyorum aslında biraz da bilgim var fakat sistemim kötü olduğu için nasıl devam etmeliyim diye buraya sormak istedim. Şu an aklımda Full stack developer olmak var.
Small Basic ile başla. Bilgisayarını yormaz ve kolay.
Veyahut flash belleğe puppy Linux kurun.
Konunun tamamını okumadım. 13 yaşındaki çocuk ne anlar Node.js'den. Kursa bile bulamaz. Node.js için en ucuz bilgisayar da yeterli zaten.Dual boot kurun.
Reis hop. Adam nasıl node.js kurarım diyor niye hemen dil değiştirdin?
Dual boot kurabilecek mi sence hocam?Çok verimli olacağını düşünmüyorum sonuçta burada flash belleğin okuma ve yaş hızları da var. Dual boot en temizi hem distro seçenekleri olur.
Konunun tamamını okumadım. 13 yaşındaki çocuk ne anlar Node.js'den. Kursa bile bulamaz. Node.js için en ucuz bilgisayar da yeterli zaten.
Hiç sanmam.Dual boot kurabilecek mi sence hocam?
Peki, sen Node.js biliyormusun?Biraz bilgiye sahip olduğunu belirtmiş. Ayrıca small Basic için kurs bulup nasıl node.js için bulamayacak bana açıklar mısın? Ve 13 yaşına node.js'ten ne anlar gibi saçma bir tabirde bulunmanız hoş olmadı.
Dual boot kurabilecek mi sence hocam?
Hiç sanmam.
Peki, sen Node.js biliyor musun?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.