Boş ver okulu git başla beleş de çalıştıracaklarsa başla ama adamakıllı bir meslek olsun örneğin kaportacılık, Otobeyincilik. Benim arkadaşım haftalık 125TL ile başladı (ben 4000 aliyordum mağazada) sonra askere gideceği zamanki yaşında asgari ücret yapmışlardı, askerden döndükten sonra iş yerinin 7/1 hisssini almaya başladı o da 110bin TL. 3 senede oldu bu.
O sırada Üniversite okuyan ben aylık 3000 bursum var onun dışında eksideyim.
Boş ver okulu git başla beleş de çalıştıracaklarsa başla ama adamakıllı bir meslek olsun örneğin kaportacılık, otobeyincilik. Benim arkadaşım haftalık 125TL ile başladı (ben 4000 aliyordum mağazada) sonra askere gideceği zamanki yaşında asgari ücret yapmışlardı, askerden döndükten sonra iş yerinin 7/1 hisssini almaya başladı o da 110bin TL. 3 senede oldu bu.
Yok ya 5600G'li alacağım ekran kartına gerek yok zaten abim öyle yapmıştı ekran kartı yokken RDR2'yi Low'da açıyordu şu an 4060 taktı bütün oyunları Ultra'da oynuyor.
Yok ya 5600G'li alacağım ekran kartına gerek yok zaten abim öyle yapmıştı ekran kartı yokken RDR2'yi Low'da açıyordu şu an 4060 taktı bütün oyunları Ultra'da oynuyor.
Hocam RDR ekran kartına bağlı bir oyun yani açması çok zor 16 binede zaten iyi kötü ortalama bir bilgisayar dizersin tavsiyem o yöndedir.
Bu arada o o kadar fazla bilmiyorum bildiğim kadarını söyledim yanılıyorda olabilirim.
Hocam RDR ekran kartına bağlı bir oyun yani açması çok zor 16 binede zaten iyi kötü ortalama bir bilgisayar dizersin tavsiyem o yöndedir.
Bu arada o o kadar fazla bilmiyorum bildiğim kadarını söyledim yanılıyorda olabilirim.