13 yaşındaki bir çocuğa sanayide kaç TL verilir?

Boş ver okulu git başla beleş de çalıştıracaklarsa başla ama adamakıllı bir meslek olsun örneğin kaportacılık, Otobeyincilik. Benim arkadaşım haftalık 125TL ile başladı (ben 4000 aliyordum mağazada) sonra askere gideceği zamanki yaşında asgari ücret yapmışlardı, askerden döndükten sonra iş yerinin 7/1 hisssini almaya başladı o da 110bin TL. 3 senede oldu bu.

O sırada Üniversite okuyan ben aylık 3000 bursum var onun dışında eksideyim.

Boş ver okulu git başla beleş de çalıştıracaklarsa başla ama adamakıllı bir meslek olsun örneğin kaportacılık, otobeyincilik. Benim arkadaşım haftalık 125TL ile başladı (ben 4000 aliyordum mağazada) sonra askere gideceği zamanki yaşında asgari ücret yapmışlardı, askerden döndükten sonra iş yerinin 7/1 hisssini almaya başladı o da 110bin TL. 3 senede oldu bu.

Lisede öğrenmesi daha iyi olmaz mı daha çok küçük.

Hocam seneye zaten liseye gideceğim.

Haftalık 2000 TL alınmaz değmez yani çalıştığına ve bence biraz daha para biriktir düzgün bir sistem al APU sistem önermem.

Yok ya 5600G'li alacağım ekran kartına gerek yok zaten abim öyle yapmıştı ekran kartı yokken RDR2'yi Low'da açıyordu şu an 4060 taktı bütün oyunları Ultra'da oynuyor.

Neden olsun? Zaten su an liseyi zorunluluktan çıkarıyorlar eğitim sisteminde.

Yok ya 5600G'li alacağım ekran kartına gerek yok zaten abim öyle yapmıştı ekran kartı yokken RDR2'yi Low'da açıyordu şu an 4060 taktı bütün oyunları Ultra'da oynuyor.

3-4 sene önce dediğin işlemciyle APU sistem kurmuştum tavsiye etmem açıkçası.

Hocam seneye zaten liseye gideceğim.

Hocam RDR ekran kartına bağlı bir oyun yani açması çok zor 16 binede zaten iyi kötü ortalama bir bilgisayar dizersin tavsiyem o yöndedir.
Bu arada o o kadar fazla bilmiyorum bildiğim kadarını söyledim yanılıyorda olabilirim.

Hocam RDR ekran kartına bağlı bir oyun yani açması çok zor 16 binede zaten iyi kötü ortalama bir bilgisayar dizersin tavsiyem o yöndedir.
Bu arada o o kadar fazla bilmiyorum bildiğim kadarını söyledim yanılıyorda olabilirim.

Hocam sonradan alacağım zaten ekran kartıda şu an abimin APU ekran kartı taktı ekran kartı yokken RDR2'yi açıyordu hatta bitirmiştim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı