13 yaşındaki çocuğun bilgisayarı nasıl uzaktan izlenebilir?

Bu yaşta çocuğu salmak lazım babasının ne düşündüğünü biliyorum ama okullarda bu muhabbetlerin misli oluyor çok takmayacak.
Hocam çok doğru cevap yazmışın, Zaten normal böyle muhabbetler elin sonunda düşünceleri değişir insanın.

Reddit insanlığını yitirmiş hayvanların cennetidir size tavsiyem acilen bilgisayarını almanız veya güzelce uyarmanız Reddit çok tehlikeli bir yer.

Özel alandan bahsedenler olmuş. Bir çocuğunun "özel" alanı nasıl bir babaya ya da anneye kapalı olabilir? Hadi büyük bir birey olsa neyse. Nasıl bir düşünce yapısıdır bu? Bunu diyenlerin yaşı 13 ve bunu istemiyorlar herhalde?

Çocuğu anne ve baba değil de internet mi büyütecek?

Çocuk bilgisayardan anlıyorsa maalesef yazılımı her türlü bulur. Senin kontrolünde olan bir RAT virüsü atmak mantıklı görünüyor. Onu da bulursa kısıtlamalara gidilmesi gerekir diye düşünüyorum.

Kesinlikle en adil çözüm bu olsa gerek bu hal ve hareketler normal değil yerinizde olsam bilgisayarı kontrollü veya hiç vermezdim

Rat yazılımlarının güvenli olduğunu sanmıyorum o yazılımları oluşturanlar tekin adam değiller ancak tanıdığı bilgili biri varsa yapılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…