Hocam çok doğru cevap yazmışın, Zaten normal böyle muhabbetler elin sonunda düşünceleri değişir insanın.Bu yaşta çocuğu salmak lazım babasının ne düşündüğünü biliyorum ama okullarda bu muhabbetlerin misli oluyor çok takmayacak.
Hocam çok doğru cevap yazmışın, Zaten normal böyle muhabbetler elin sonunda düşünceleri değişir insanın.Bu yaşta çocuğu salmak lazım babasının ne düşündüğünü biliyorum ama okullarda bu muhabbetlerin misli oluyor çok takmayacak.
Saçmalama kanka. 5 yaşında değil bu çocuk.İnternetinizi arayıp arama geçmişinizi isteyebilirsiniz ne arattığını vs görebilirsiniz.
Saçmalama kanka. 5 yaşında değil bu çocuk.
Davranışlarında genel olarak değişiklik olduğunu fark ettim misal sık sık nazi posterlerini matbaada bastırıp odasında astığını gördüm ve kollarına tükenmez kalemle değişik değişik semboller ve yazılar yazmakta.
Mevzu dikkat değil özel hayat.Denemekten zarar gelmez 12-13 yaşındaki çocukların çok dikkatli olduğunu sanmıyorum
Umarım şaka yapıyorsundur bunu 10 yaşındaki kuzenim bile biliyorDenemekten zarar gelmez 12-13 yaşındaki çocukların çok dikkatli olduğunu sanmıyorum
Kesinlikle en adil çözüm bu olsa gerek bu hal ve hareketler normal değil yerinizde olsam bilgisayarı kontrollü veya hiç vermezdimHocam çocuğum okula gidince bilgisayarını saklamakta ve bize vermemektedir.
Birçok kez karşıma alıp tatlı dille sormama rağmen sessiz kalmayı tercih etti.
Yarın onun bilgisayarının macun bakımını yapma bahanesiyle öyle bir yazılım yüklemem gerekiyor. Zaten ciddi ve tehlikeli platformlara girmiyorsa herhangi bir aksiyonda bulunmayacağım ama aksi bir durum var ise onu bir çocuk psikiyatrisine götürmeyi düşünüyorum.
Rat yazılımlarının güvenli olduğunu sanmıyorum o yazılımları oluşturanlar tekin adam değiller ancak tanıdığı bilgili biri varsa yapılabilir.Çocuk bilgisayardan anlıyorsa maalesef yazılımı her türlü bulur. Senin kontrolünde olan bir RAT virüsü atmak mantıklı görünüyor. Onu da bulursa kısıtlamalara gidilmesi gerekir diye düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.