13 yaşındayım ve tipsizim

Bu sene 9.sınıfa geçeceğim ve kendimi çirkin olarak görüyorum. Sizce ilerleyen yıllarda tipim düzelir mi?
İnsan psikolojik olarak tipini diğerlerine kıyasla daha kötü görür. Bide tipin daha oturmamış. Yaş ilerledikçe buna karar verilir. Son olarak genetik bir durum.

Dış görünüşün konusunda özgüvenli olursan ve bakımlı olursan bu tekrar dış görünüşüne yansıyacaktır.

Bende aynı durumdayım ve sesim kız gibi çıkıyor amma kafaya yakmıyorum.

@577915 Hocam mümkünse yüzünüzün fotoğrafını atar mısınız? Sivilce veya siyah noktadan mı kaynaklı yoksa yüz şekiliyle mi alakalı bakalım.

O yollardan bizde yürüdük. Daha tam olarak yüz hatların oturmadı dostum. Erkenden karar verip kendini üzmeye kesinlikle değmez. Hele sakalın çıkınca gör sen kendini

Belki düzelir belki düzelmez. Sadece yüzün daha oturmamıştır oturduğu zaman düzelir mi düzelmez mi bilemeyiz yani.

Siz kötü gözükmesinin sebebinin sivilce veya siyah noktalar olduğu kanısına nasıl vardınız? Çocuk yüzünü atarsa belki bir yorum yapabiliriz. Eğer çok rahatsız oluyorsa ileride estetik yapabilir.

Olsun yüzü şu an absürt gözükse bile 5-6 yıl içinde illa değişecek ve bu bir insan olduğu için illa beğenen birileri olacaktır neden bu kadar negatifsiniz ben ne çirkin kişiler gördüm ama hepsi bir şekilde çevre yaptı hiç kimse beğenmiyorsa zaten her türlü bir hastalığa sahiptir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…