@577915 Hocam mümkünse yüzünüzün fotoğrafını atar mısınız? Sivilce veya siyah noktadan mı kaynaklı yoksa yüz şekiliyle mi alakalı bakalım.
Burada yüzümü paylaşmayı uygun görmüyorum ya
@577915 Hocam mümkünse yüzünüzün fotoğrafını atar mısınız? Sivilce veya siyah noktadan mı kaynaklı yoksa yüz şekiliyle mi alakalı bakalım.
Ben kimse yüzünü beğenmeyecek, hep böyle kalacaksın demedim. Düzelmeyeceksin derken üç aşağı beş yukarı aynı kalacaksın anlamındaydı. Kendisini bu haliyle seven birisini bulmalı. Eğer sivilceleri yüzünden böyle olduğunu düşünüyorsa ilerde düzelir zaten. Yüzüne nur inmeyecek ya, estetik yaptırmazsa nasıl düzelecek?Olsun yüzü şu an absürt gözükse bile 5-6 yıl içinde illa değişecek ve bu bir insan olduğu için illa beğenen birileri olacaktır neden bu kadar negatifsiniz ben ne çirkin kişiler gördüm ama hepsi bir şekilde çevre yaptı hiç kimse beğenmiyorsa zaten her türlü bir hastalığa sahiptir?
Burada yüzümü paylaşmayı uygun görmüyorum ya.
Diğerleri de mi böyle söylüyor?
Suratını atabilirsin, kimse seninle dalga geçmez burası öyle bir yer değil.Eski sevgilim yakışıklısın diyordu. Ailemde yakışıklısın diyor, ama inanmıyorum.
Suratını atabilirsin, kimse seninle dalga geçmez burası öyle bir yer değil.
genetik!
Hocam sizin yüzünüzü kullanıp banka kartı şifrelerini bile öğrenecek birisini bilmiyorum.Dalga geçeceklerinden değil, sanal ortam ne olur ne olmaz.
O zaman konu açmayacaksın. Biz nereden bilelim senin tipini de yorum yapalım?Dalga geçeceklerinden değil, sanal ortam ne olur ne olmaz.
Hocam hiçbir şey olmaz. burası gizli bir sığınak olupta sizleri bilip böbrek kaçırmayacaklar dedim ya zaten silersiniz sonra?Dalga geçeceklerinden değil, sanal ortam ne olur ne olmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.