130.000 sıralamayla 159.000 binlik sıralamalı üniversiteye yatay geçiş yapılabilir mi?

Ondokuz mayıs'tan Nevşehir üniversitesine geçmek istiyorum. İlk sene çoğu bölüm aynı dersleri veriyor.

Şartlı ders var mı yok mu bulamadim ancak yoksa 2. sinif mantikli dedigin gibi 1. siniftan edebiyat ve muh giris dersin alttan kalıyor ancak algoritma dersinin AKTS uyuşmuyor o dersten muaf olamayabilirsin. Yatay gecis basvurunu yapmadan once zaten kendi sehrindeymis üniversite gidip gorusebilirsin hocalarla nasıl olur diye onlar gorusleriyle seni yönlendirir zaten.

Şartlı ders var mı yok mu bulamadim ancak yoksa 2. sinif mantikli dedigin gibi 1. siniftan edebiyat ve muh giris dersin alttan kalıyor ancak algoritma dersinin AKTS uyuşmuyor o dersten muaf olamayabilirsin. Yatay gecis basvurunu yapmadan once zaten kendi sehrindeymis üniversite gidip gorusebilirsin hocalarla nasıl olur diye onlar gorusleriyle seni yönlendirir zaten.
Türk Dili ve İsgyi bu sene verdim. Onları saydırınca 2. sınıfta kredim boşa çıkıyor onlarla alttaki dersleri rahatlıkla alırım diye düşünüyorum. Algortima ders içerikleri aynı gibi duruyor baktığımda. Öğrenci işlerine gidip detaylı bilgi alırım. Teşekkürler.

4. Kayıtlı olduğu programa yerleştiği ilgili yıldaki bütün puan türlerinde alınan yerleştirme puanı ve başarı sıralarını gösterir ayrıntılı ÖSYS Sonuç Belgesi (İnternet Çıktısı). İnternette bunu araştırdım fakat bulamadım. Nerden bulabilirim bunu?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı