130.000 TL'ye motor önerisi

ege gün

Hectopat
Daha fazla  
2006 model eski 150'lik bir scooter motorum var. Debriyajlı hiç kullanmadım. Köydeyken sürüyordum A1 ehliyete 3 ay kaldığı için motor almaya karar verdim. Şehir içinde güzel giden bana sıkıntı çıkartmayacak en fazla 130k civarı, aldığımda 3-4 sene rahat götürebilecek motor önerisi.
Not: Bütçe biraz genişletilebilir.

Vallahi hocam naked tarzı istiyorum boyum 183 sıfır olursa da iyi olur ama ikinci el temiz olursa neden olmasın.
NS125 ABS versiyonu alınabilir gayet. Vogeinde 125likleri var ama markayı tanımadığımız için daha ülkecek hiç güven vermiyor kullanıcı yorumları önemli. Benelli 125s desen abs yok cırt. Raider desen abs yok.
125cc kategorisinde bence alınabilecek en mantıklı şeyler scooterlar hocam pcx ve nmax ama siz naked istiyorsunuz ns 125 önerebilirim. Boyun biraz daha kısa olsaydı msx önerirdim 2 defa yol yapma şansım oldu aşırı eğlenceli bir motor her şeyi yapabiliyorum motorla ama boy 188 olunca kabak gibi sırıtıyor. sym nhx 125 de bakılabilir ama aynı voge gibi türkiyeye yeni girdi.

Son düzenleme:
Dediğim gibi scooter kullandım zaten scooter elimden kayıcakmış gibi duruyor hiç güven vermiyor hocam ondan dolayı naked istemiştim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı