Üstadım şöyle bir detay var çok baktım belki ben bulamadım 9800x3d ilk tercihimdi ama sitelerde bulamadim tek tek toplasam bu sistem uçuk rakamlara çıkıyor game garaj sitesinde de 9800x3d kalmamış mecbur 9950x3d seçmek zorunda kaldım eğer bana tek tek sistem toplarsaniz çok sevinirim daha mantıklı bir sisteme açığım pek bilgim yok. Şöyle olur 9950x3d olmaz 9800x3d olur 5080 ekran kartı olmaz 4080 süper olur (4080 süper olmaz 4070ti süper olur) aralarında performansa değecek bir fiyat farkı yoksa, ramler pahalı sistemdeki 32 gb cl30 ram istiyordum attığım link de olmadığı için mecbur 48gb ramleri seçtim. Anakart olarak yüksek vrm ve yeni teknoloji bir kart istediğimden bu anakarti sectim daha uygun F/P bir ana kart tavsiyeniz olursa daha iyi olur. Dediğim gibi tek tek daha uygun olacaksa param var diye boşa para harcamak istemem ama tek tek uçuk rakamlara ulaştım sizde bir bakarsanız beni mutlu edersiniz. Kendi araştırmalarım sonucu en iyi F/P sistem bu ve tek korkum ekran kartının inno3d olması bana soğutma konusuna problem yaratır mı acaba. Yardımlarınızı için şimdiden teşekkürler
Benimde düşüncem bu yönde ama sitede 32gb cl 30 ram olmadığı için en uygun 24-24 ram bu yüzden bunu tercih ettim. Peki hocam bu ramler bu seçilen anakarta uygun mu bilginiz var mı msi sitesinde bulamadim uyumluluk listesini yarın bir gün problem yaşamak istemiyorum