R ragjer Decapat Katılım 9 Kasım 2022 Mesajlar 370 9 Nisan 2025 #1 130 kilo olan biri şınav ve mekik çekerek kilo verebilir mi? Yürüyüş de yapmayı düşünüyorum. Başka ne tür hareketler yapabilirim evde? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Nisan 2025
130 kilo olan biri şınav ve mekik çekerek kilo verebilir mi? Yürüyüş de yapmayı düşünüyorum. Başka ne tür hareketler yapabilirim evde?
A1peren Megapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 5.740 Çözümler 122 Yer İzmir 9 Nisan 2025 #2 ragjer dedi: 130 kilo olan biri şınav ve mekik çekerek kilo verebilir mi? Yürüyüş de yapmayı düşünüyorum. Başka ne tür hareketler yapabilirim evde? Genişletmek için tıkla... Sana kilo verdirecek olan şey kalori açığı. İhtiyacın olan kaloriyi hesaplayıp o tutardan 400-500 kalori az tüketeceksin. Egzersiz olarak da yürüyüşün yanına koşu ekleyebilirsin.
ragjer dedi: 130 kilo olan biri şınav ve mekik çekerek kilo verebilir mi? Yürüyüş de yapmayı düşünüyorum. Başka ne tür hareketler yapabilirim evde? Genişletmek için tıkla... Sana kilo verdirecek olan şey kalori açığı. İhtiyacın olan kaloriyi hesaplayıp o tutardan 400-500 kalori az tüketeceksin. Egzersiz olarak da yürüyüşün yanına koşu ekleyebilirsin.
ozguven_askim Hectopat Ekipman Ustası Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 5.069 Çözümler 6 9 Nisan 2025 #3 130 kilo biri vicut ağırlığını kullanarak kas geliştirmesi zor. Bir salona yazılın.
Ardaaa2131 Hectopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 252 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2025 #4 En hızlı etki gösteren hareket HIIT türü kardiyorlar hocam ChatGPT'ye "bana her yerde yapılabilecek HIIT kardiyo önerisi yap" de önerdiklerini yap.
En hızlı etki gösteren hareket HIIT türü kardiyorlar hocam ChatGPT'ye "bana her yerde yapılabilecek HIIT kardiyo önerisi yap" de önerdiklerini yap.
H halogong Megapat Katılım 12 Mart 2015 Mesajlar 715 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2025 #5 Kilo vermek için hareketten daha çok aç kalmanız lazım. Kalori açığı olmadan çok zor kendimden biliyorum.
Kilo vermek için hareketten daha çok aç kalmanız lazım. Kalori açığı olmadan çok zor kendimden biliyorum.