Alınır, beğenmezsen iade edersin. Eli büyük olup küçük fare tercih eden esporcular, kişiler var.Normal hocam pek fps oyunu oynamıyorum bu yılda sınav yılım sırf yenilemek için alıyorum sizce aours m2 110'a düşmüşken alınmaz mı?
Alınır, beğenmezsen iade edersin. Eli büyük olup küçük fare tercih eden esporcular, kişiler var.Normal hocam pek fps oyunu oynamıyorum bu yılda sınav yılım sırf yenilemek için alıyorum sizce aours m2 110'a düşmüşken alınmaz mı?
130TL'ye kadar F/P mouse önerir misiniz?
Biraz ekleyebilirim derseniz;
![]()
logitech G G300s 2.500 DPI Optik Kablolu Oyuncu Mouse - Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol
logitech G G300s 2.500 DPI Optik Kablolu Oyuncu Mouse - Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
Ekleyemem derseniz bence diğer arkadaşların önerileri iyi.
Onun dışında G300S'i yaklaşık 7 senedir kullanıyorum.
Sol tık biraz aksadı 5-6. yıldan sonra makro ile sol tıkı sol üst taraftaki makro tuşuna atadım orayı sol tık olarak kullanıyorum.
Gayet iyi bir mouse kısaca.
Hocam yeni hesap ile almaya karar verdim şimdideAlınır, beğenmezsen iade edersin. Eli büyük olup küçük fare tercih eden esporcular, kişiler var.
102 mi 203 mü hocam farkı ne acabahttps://www.hepsiburada.com/logitec...cu-mouse-siyah-p-HBV00000V8BC3?magaza=pinyata buyurun hocam çok güzel bir mouse dur kendisi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.