130 TL Steam'den oyun önerisi

VitalVirtue

Kilopat
Katılım
14 Mayıs 2016
Mesajlar
27
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar benim Steam'de şu an 130 TL civarı bir bütçem bulunmakta. Bu bütçe ile multiplayer veya uzun süre başından kalkamayacağım oyun önerebilir misiniz? Bu arada 130 TL'lik bütçe 150 TL civarına çıkarılabilir.(Oyun türü olarak her türlü oyun türü olabilir. Yani atmosferikten tutunda stratejiye, FPS savaştan tutun da simulasyon veya uzay her türlü oyun. Ama oynama süresi uzun olması benim için önemli.)
CS:GO, PAYDAY 2, ETS 2 bulunmakta hali hazırda.
Teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
PlayerUnknown's Battlegrounds öneririm.
 
Eğer RPG ve eski çağlara meraklıysan The Elder Scrolls V : Skyrim'i oyna derim. Açıklamanda başından kalkmayacağım bir oyun dediğin için söylüyorum. Benim yalnızca üçte biri kayıtlara geçmiş 107 saat oynama sürem var. Oyun nedir ne değildir tarzı bilgilere ihtiyacın varsa gerekli araştırmaları yapabilirsin veya ben de yardımcı olurum. Oyunun fiyatı 31 tl ancak ben indirimlerde 7 tl ye almıştım. 3 ana DLC'si var, bunlarla birlikte toplam paket 71 tl. Ben indirimdeyken 15 tl ye almıştım toplam paket olarak. Kısa süre önce Special Edition versiyonu çıktı (tamamen grafiksel iyileştirme) ve toplu pakete sahip olanlara ilk çıktığında ücretsiz olarak verildi ki şuanda fiyatı 115tl. Oyun geniş haritası, sürükleyici farklı senaryoları, sınırsız mod özelliği ile başından kalkmamana sebep olacak bir oyun. En önemli özelliği oyunun bitmemesi. Belirli bir senaryoya bağlı kalmıyorsun ve senin tercihine bağlı bir gidişat var. Oyunda çeşitli roller yapabilirsin. Örneğin görevler peşinde koşmak yerine dağlarda gezen amansız bir avcı olabilirsin, yahut insanlardan nefret eden bir ork olabilir gördüğünü indirebilirisin. Ya da kendi timini kurup mağara mağara dolaşıp içerideki tehditleri yok edip ganimetlerini elde edebilirsin. Daha benim anlattıklarım %1'i bile değil. Bu yüzden başından kalkamayacağın bir oyun. Bunun yanında GTA 5'i satın alabilirsin. Senaryosunu bitirip çeşitli sunucularda rol yaparak farklı deneyimler yaşayabilirsin. Pugb'yi de aynı şekilde öneririm.
 
Cevaplarınız için teşekkür ederim.Rainbow six siege almaya karar verdim.Bunun yanina da pugb,skyrim ve mgs v phantom pain alabilirim.Başka önerdiğiniz oyun var mı?(Bu arada bu diger hesabım)
 
Eğer önereceğim oyunu alabilecek bir arkadaşın varsa kesin almanı öneririm.
The Forest oyununu satın almanı öneririm. 24 TL fiyatı gayet uygun. Oyunun nasıl birşey olduğunu 2-3 bölüm videosunu izleyerek görebilirsin. Eğer arkadaşınla oynarsan COOP olarak gayet eğlenceli saatler geçirebilirsin. Biz üç kişi oynuyoruz. Bir yandan oruç tutuyoruz fakat bu oyunu oynarken saatlarin nasıl geçtiğini anlayamıyoruz.
 
The forest şu an bulunmakta arkadaşlarla oynuyorum gerçekten söylediğiniz gibi zevkli bir oyun. Bir de call of duty serisinden veya bu tarz seriden ( Battlefield,Rising Storm Vietnam,R6 ) multiplayer olarak hangisini tavsiye edersiniz?
 
Hocam merhaba, Rainbow Six Siege ve PUBG almanızı kesinlikle öneririm. PUBG şu anda benim sistem özelliklerimden dolayı düşük fpste oynamama rağmen aşırı zevk veren bir oyun eğer o tarz oyunları seviyorsanız ve oyuna haftalık+aylık güncelleme geliyor kısacası tavsiye ediyorum. Siege için ise söyleyeceğim tek bir şey var, hayatımda bu kadar uzun süre oynadığım tek fps oyun. 900 saat kadar oynadım, taktiksel fps olmasının tek sıkıntısı eğer bir takımınız yoksa oyuna yeni başladığınızda takımınıza gelecek kişilerin acemi olduğunuz için size karşı tutumu olacaktır ama oyuna alışmayı tercih edip oyundan vazgeçmezseniz seveceğinize inanıyorum. Bir de Ubisoft gibi bir etken var ki ona yapacak hiçbir şey yok malesef... Ancak Ubisoft'a rağmen oynanabilecek bir oyun kendisi :)
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı