Hangar 13 tarafından yapılmasını boş ver, oyun oldukça kaliteli çünkü. Mafia 3 motoru ile yapılmış bir oyun olduğundan mekanikleri ve grafikleri de oldukça güzel.
Senaryo kısmını bayağı geliştirmiş hangar 13, iyi cutsceneler eklemiş, diyalogları daha tutarlı bir hale getirmiş, sarah ile Tommy'nin ilişkisini daha tutarlı anlatmış, çoğu karakterin kişiliğini ( paulie gibi ) değiştirmişler ama güzel olmuş.
Bölümlerden sıkıcı kısımları çıkarmışlar, şu kutu taşıdığımız yer yerine artık gizlice kutuyu arıyoruz. Çoğu kısım daha da güzel hale getirilmiş, bölümlere eklenen sahneler oyunu çok daha ferah kılmış.
Araba sürüş mekanikleri harika olmuş, 1930 arabalarını harika bir şekilde yansıtabiliyorlar. Silah mekanikleri de öyle, tabancanın kullanımı bile harika.
Oyunu isteyenler için orijinal Mafia 1 zorluğunda oynama seçeneğini eklemişler, otomatik-manuel vites, oyunun zorluğu, skip Drive seçeneği kişiselleştirmeyi harika kılmış. Oyunu istediğin gibi oynayabiliyorsun yani.
Grafik işi kişisel bir mesele ama bence oldukça güzel. Şehir atmosferi kesinlikle harika, ama Dost'un dediği araç üstündeki yansımaların yetersizliği ve bazı iç mekanlarda oyunun Mafia 2 gibi durmasına da hak veriyorum. Ama oyunu oynarken rahatsız edecek seviyede kötü bir görsellik ile karşılaşmadım, Mafia 2'nin grafikleri günümüzde bile iyi çünkü.
Oyunu ben Xone'den 187 TL'ye trilogy ile almıştım. Güzel oyundu kesinlikle ama 130 TL'ye Cyberpunk veya RDR2 gibi şaheserler de var. Kişisel bir şey, ama Mafia serisini benim gibi seven biri isen kesinlikle oynamaya değer bir oyun.