Bunda Ghosting yok muydu yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum?![]()
Philips 242E1GAJ/01 23.8" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Philips 242E1GAJ/01 23.8" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Ghosting yaşayanlar olmuş onun yerine AOC G2490VXA 23.8" 144 Hz 1ms FreeSync Full HD Dp Port HDMI VAOyuncu Monitörü Fiyatları ve Özellikleri alınabilir![]()
Philips 242E1GAJ/01 23.8" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Philips 242E1GAJ/01 23.8" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
FPS oyunları oynuyorsanız alınabilir ama garantisi olduğundan emin olun.Önerir misiniz?![]()
LG 24GL650-B 23.6" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
LG 24GL650-B 23.6" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Alınabilir.Tavsiyem ASUS TUF dur.Verceğiniz 200TL ye değer.Önerir misiniz?![]()
LG 24GL650-B 23.6" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
LG 24GL650-B 23.6" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Maalesef çıkamıyorum.Alınabilir.Tavsiyem ASUS TUF dur.Verceğiniz 200TL ye değer.
LG tercih edilebilir.Maalesef çıkamıyorum.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.