1300-1500 TL'ye Sistem Tavsiyesi

Konsol tavsiye etmem hayatta oyun istekleriniz bu şekilde oldukça. Önerenler de neye bağlı öneriyor anlamadım. 750Ti eskidi gibi, tabi güncel kalma derdiniz yoksa uygun. Biraz bekleyip yeni 50 serisi çıkmasını bekleyebilirsiniz, veya AMD'lere bakabilirsiniz.

Haklısınız, karıştırmışım bir an. Ti olduğunu unutmuşum. Kusura bakmayın, ukalalık gibi oldu. "750Ti güncel bir model ve de alınabilir." diye düzelteyim.

Şimdi buradan forumdaki bilgisiz arkadaşa sesleniyorum: Konsollarda güç çokta önemli değildir. Çünkü oyunlar ona tam optimize edilmiş olarak çalışır. Ama Pc de her makineye göre ortalamanın altında yapılır. Bu yüzden 5000 tl verip Ex. oyunları unutabilecekseniz Pc yoksa Konsol.

Şimdi buradan forumdaki bilgisiz arkadaşa sesleniyorum: Konsollarda güç çokta önemli değildir. Çünkü oyunlar ona tam optimize edilmiş olarak çalışır. Ama Pc de her makineye göre ortalamanın altında yapılır. Bu yüzden 5000 tl verip Ex. oyunları unutabilecekseniz Pc yoksa Konsol.
Ey akıllı insan arkadaş lol oynamak istiyor ve sen Ps öneriyorsun ne kadar akıllıca XD

Kardeşim arkadaş Pc topluyorum yazıyor sen Ps öneriyorsun. Buda yetmiyor 750 ti ve r7 260x ekran kartlarını kötülüyorsun. Kolay gelsin sana ne diyeyim:ROFL:

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı