Haddini bil! Vestel gibi bir markayı dünya lideriyle kapıştıramazsın. Böyle düşündüğü için insanlara ukala falan da diyemezsin!Ukalalık etme, yakın telefonlar. Binlerce mühendisten daha zeki olduğunu düşünmüyorum. Ortada bir emek var.
Haddini bil! Vestel gibi bir markayı dünya lideriyle kapıştıramazsın. Böyle düşündüğü için insanlara ukala falan da diyemezsin!Ukalalık etme, yakın telefonlar. Binlerce mühendisten daha zeki olduğunu düşünmüyorum. Ortada bir emek var.
Sen haddini bil asıl. Neden acaba compare siteleri karşılaştırıyor bu telefonları? İkisinin de işlemcisi Amerikan malı olduğu için olabilir mi HAHAHAHAHAHAH.Haddini bil! Vestel gibi bir markayı dünya lideriyle kapıştıramazsın. Böyle düşündüğü için insanlara ukala falan da diyemezsin!
Düşüncene değil, tavrına ukalalık yakıştırması yaptım bu arada. Bol şans.Haddini bil! Vestel gibi bir markayı dünya lideriyle kapıştıramazsın. Böyle düşündüğü için insanlara ukala falan da diyemezsin!
Ameriganın oyunları hepsi doğru söylüyorsunuz. 3. lobunuzu kullanmanıza sevindim.Sen haddini bil asıl. Neden acaba compare siteleri karşılaştırıyor bu telefonları? İkisinin de işlemcisi Amerikan malı olduğu için olabilir mi HAHAHAHAHAHAH.
Düşüncene değil, tavrına ukalalık yakıştırması yaptım bu arada. Bol şans.
Ameriganın oyunları hepsi doğru söylüyorsunuz. 3. lobunuzu kullanmanıza sevindim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.