1300-1900 TL'ye Android Telefon Önerisi

Venus bir miktar Turk markasi oldugu icin uzak dur. Ayni islemciyi ayni ekrani vs. kullansa da, samsung iphone pahalaninca hayatimiza giren dunya devi şomi al.

Haddini bil! Vestel gibi bir markayı dünya lideriyle kapıştıramazsın. Böyle düşündüğü için insanlara ukala falan da diyemezsin!
Sen haddini bil asıl. Neden acaba compare siteleri karşılaştırıyor bu telefonları? İkisinin de işlemcisi Amerikan malı olduğu için olabilir mi HAHAHAHAHAHAH.
Haddini bil! Vestel gibi bir markayı dünya lideriyle kapıştıramazsın. Böyle düşündüğü için insanlara ukala falan da diyemezsin!
Düşüncene değil, tavrına ukalalık yakıştırması yaptım bu arada. Bol şans.

Sen haddini bil asıl. Neden acaba compare siteleri karşılaştırıyor bu telefonları? İkisinin de işlemcisi Amerikan malı olduğu için olabilir mi HAHAHAHAHAHAH.

Düşüncene değil, tavrına ukalalık yakıştırması yaptım bu arada. Bol şans.
Ameriganın oyunları hepsi doğru söylüyorsunuz. 3. lobunuzu kullanmanıza sevindim.

Ameriganın oyunları hepsi doğru söylüyorsunuz. 3. lobunuzu kullanmanıza sevindim.

İlginç bir insan modeli. Şaşırmamak lazım. Ben size ''Ameriganın oyunları'' mı dedim? Sadece malum partiyi destekleyenler ya da cahil insanlar mı alıyor bu telefonu? Bu mesajdan sonra yazmayı düşünmüyorum. Benimle konuşma fırsatını elde ettiğin için şanslısın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı