1750-1900 TL Android Telefon Önerisi

Ceyhun Tuğrann

Hectopat
Katılım
28 Ağustos 2017
Mesajlar
32
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar bilgisayardan sonra telefon almaya karar verdim. Maksimum 1900 TL olacak, her konuda olduğu gibi 300-400 TL bütçeden fazla ve ithalatçı garantili ürünler söylemeyin lütfen. Teknosa, MediaMarkt, VatanBilgisayar vb. mağazası olan yerlerden alacağım. İnternetten almam söz konusu değil. Düşündüğüm modeller:
  1. Sony XA1 Ultra 32GB(inceledim, yazdım)
  2. Samsung A7 2017 32GB
  3. Samsung J7 PRO 32GB
  4. iPhone SE 16GB
  5. Zenfone 3 64GB
Fiyat/Performans olarak Sony XA1 Ultra düşünmüştüm ama çok sıkıntılı olduğu vs söylendi. Teknik servis de pek yeterli değilmiş galiba. Telefonda yapacağım işler oyun(grafik açısından iyi oyunlar), ödev, fotoğraf(en önemlisi), mesajlaşmak ve konuşmak.
NOT: 2 Arkadaşım SONY kullanıyor birisi XA Ultra sahibi diğeri ise XA1 Ultra sahibi. XA iyi durumda fakat XA1'de donma oluyor diyor, ben pek inanmıyorum ama aklıma takılıyor. Dediğim gibi 1900 TL maksimum. Teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşın öncelikle doğru söylemiş kullanmış olduğu mediatek işlemci sağolsun arada donma ve arayüz çökmesine sebebiyet verebiliyor. Tüm yazımı Sony servisinde geçiren biri olarak gerçekten çok sorunlu cihaz üretti son zamanlarda firma.

Benim tavsiyem zenfone 3 olacaktır. Daha hesaplı bir alternatif olarak P10 lite düşünülebilir.
 
XA1 Ultra fiyat performans telefonu değil. F/P telefon istiyorsan Mi 6 alacaksın. İthalatçı ürün önermeyin demişsin de düşündüğün modeller arasında olan J7 PRO ithalat garantili bir model, A7 2017 bu modeline göre çok daha alınabilir bir model ve daha ucuz. Donanım olarakta aralarında fark yok. A7 2017 modeli fiyatını hak etmiyor, aynı şekilde XA1 Ultra modeli de öyle. Düşündüğün modeller arasından da donanım ve performans olarak aralarında en iyi cihaz SE modeli. Öneri olarak ise Mi6 öneriyorum, S7 modeli de ithalat garantili olarak 2000 TL'ye bulunuyor.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı