1300$'a Pascal İle Sistem Toplamak

YamanA.

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar malumunuz dün Pascal mimarili yeni GTX serisi tanıtıldı. Ben bu yaza kadar sistem toplamak için bekledim. Ama 1080 bana çok fazla çünkü 4K monitör alabilecek bütçem yok. (Gümrük Vergisi dahil 1400$ falan)
  • Intel i5 6600K Amazon (Soğutucu önerir misiniz?)
  • EVGA GTX 1070 (Amazon'dan alacağım fakat yanlış hatırlamıyorsam EVGA'nın uluslararası garantisi var.) 500$
  • Anakarta yardımcı olursanız sevinirim. (200$'ı geçmesin.)
  • RAM Corsair 3000 MHz 16 GB Amazon
  • HDD WD WD10EZEX 1 TB Amazon
  • Kasa AeroCool Aero 800 USB 3.0 4xFan 750W Siyah ATX Kasa Sinerji
  • Ekran LG 25" 25UM58 Full HD Ultra Wide IPS Monitör Vatan
Sizce kendimi zorlayıp 1080 almalı mıyım? Yoksa bu sistem 4-5 yıl götürür mü? İşlemci darboğaz yapar mı? Önerilerinize açığım.

Aldığın monitör iyi değil.
Amazondan anakart alamazsın, Türkiye'den alman gerekiyor.
O sistem seni 4-5 yıl rahat rahat götürür, işlemci tabi ki darboğaz yapmaz.

Amazon'dan sistem toplayamazsınız. Toplasanız bile Türkiye'den pahalıya gelir. Sadece ekran kartını oradan alsanız yeterli. Anakart gibi bazı parçalar Türkiye'ye yollanmıyor. Yollansa bile Türkiye fiyatlarından yükseğe denk geliyor. Ekran kartını oradan alın. Kalan parçaları buradan alın. Şuan meşgulüm. Parçalarınızı sonra gelip kontrol edecem.

O konunun amacını sonuna kadar kullanıyorsun bunu sorun etme @Walker IV . Kaç tane konuda böyle uyarı yaptın bilmiyorum ama hepsine teker teker yazmaktansa tek bir linki ctrl + v yapıyorsun . Asıl amacım buydu ve amacı çok iyi yerine getirdin teşekkürler @Walker IV.

Artik telefonda surekli kopyalama halinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…