1300₺ Donanım Önerisi

Arkadaşlar adam size 1300 TL'ye sistem toplayın yazmamış. 1300 TL civarlarında herhangi bir donanım önerisi yazın yazmış. Dikkatli okuyun başlığı. Önereceğiniz donanımlar içinde ''kasa'' RAM vs. olabilir diye de eklemiş. Başlığa dikkatini çekerim iyi oku. Ha senin dediğin gibiyse eğer o zaman konuyu açan arkadaş başlığı yanlış yazmış. 1300 TL civarı bilgisayar toplamama yardım eder misiniz yazmalıydı.
Kanka herhangi gibi bir yazı göremiyorum ben sen çok yanlış okumuşsun be. Başlıkta doğru.

Şu anki sisteminizi tamamen yazar mısınız? Nelerin değişmesi gerektiğine ancak öyle bakabiliriz.

Şu an sadece elinde ekran kartı varsa aşağıda birkaç sistem toplanmış. Onlara bakabilirsiniz.

Hele şükür birileri konuyu düzgün anlamış, komple sistem toplamaktansa değişmesi gereken parçalar olduğunu anlamış. Bırak millet 1300 TL'ye toplama sistem yazmaya devam etsin. Bu sitenin konuya bakış anlayışı çok değişti, adam 1300 TL civarında (1500'e kadar yolu var) bana sistem toplayın yazmamış, kasa, RAM, CPU gibi donanımlar önerin yazmış herkes bunu 1300 TL'ye sistem toplayın şeklinde algılıyor.

Bu kadar kişi de yanlış anlamış olamaz. Veya adamın elinde 1050 Ti varken gidip de 1300 liraya boş bir kasa önerisi istemiş de olamaz. Sence mantıklı mı her bileşene 1300 lira ayırması? Değil. Okuduğunu farklı yorumlamışsın.

Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar diye söz söylemiş atalarımız. 9 kişinin savunduğu doğru olsaydı böyle bir söz kayıtlara geçmezdi. Hadi kalın sağlıcakla 1300 TL'ye sistem toplamaya devam edin.😂😂

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı