1300₺ Donanım Önerisi

Kanka herhangi gibi bir yazı göremiyorum ben sen çok yanlış okumuşsun be. Başlıkta doğru.

Şu anki sisteminizi tamamen yazar mısınız? Nelerin değişmesi gerektiğine ancak öyle bakabiliriz.

Şu an sadece elinde ekran kartı varsa aşağıda birkaç sistem toplanmış. Onlara bakabilirsiniz.

Hele şükür birileri konuyu düzgün anlamış, komple sistem toplamaktansa değişmesi gereken parçalar olduğunu anlamış. Bırak millet 1300 TL'ye toplama sistem yazmaya devam etsin. Bu sitenin konuya bakış anlayışı çok değişti, adam 1300 TL civarında (1500'e kadar yolu var) bana sistem toplayın yazmamış, kasa, RAM, CPU gibi donanımlar önerin yazmış herkes bunu 1300 TL'ye sistem toplayın şeklinde algılıyor.

Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar diye söz söylemiş atalarımız. 9 kişinin savunduğu doğru olsaydı böyle bir söz kayıtlara geçmezdi. Hadi kalın sağlıcakla 1300 TL'ye sistem toplamaya devam edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…