1300 lira dağ bisikleti önerisi

Atombombasii

Hectopat
Katılım
7 Ekim 2015
Mesajlar
198
Makaleler
4
Yer
Kahramanmaraş
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Herkese merhabalar. Bütçem 1300 lira. Süreceğim yerlerde asfalt çok az olduğu için dağ bisikleti almaya karar verdim. 1300 liraya ekipmanı güzel bisiklet önerir misiniz?
 
Öneri isterken bunu belirtmelisin, diğer yandan ilanların açıklamasını okumuşsan Scott'ın large kadro olduğunu görmüş olman gerekirdi. Son olarak 27.5 için düzgün bir bisiklet almak istiyorsan bu bütçe çok az.
 
Hmm. Peki sıfır önerebileçeğin varmı?
Boyun: 172Cm

Scott olan ilgimi çekmedi. Ama gözüm specıalızed de kaldı. :)


1.78'im ve bir bisikletim medium diğeri large. Ayrıca denediğim diğer medium boylar bana oluyorsa sana çok rahat olacaktır o yüzden large bakmana gerek yok. Sıfır ve 27.5 istiyorsan bu fiyat aralığında komponent olarak bir şey beklememeni öneririm. Bu yüzden çok fazla sıfır önerim olmuyor bütçe az olunca. Specialized alırsan boydan sorun yaşamassın.
 
@Bulut Uzer Önerdiğiniz bisiklet modellerinin hepsi özelliklerine göre oldukça pahalı modeller. Bu modelleri bu fiyattan alan kişi sadece markaya para vermiş olacak.
1300-1400 TL bütçe ile 3x9, 27.5'', Alivio veya Deore set kullanan birçok model mevcut. Birçoğunda da kilitli ve 100mm üstü maşa bulunmakta. Kron, Sedona, RockRider, Mosso gibi markaların modellerini bu fiyat bandında oldukça rahat bulabilirsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı