1300₺ Telefon Önerisi

Makaleler
2
Daha fazla  
1300₺'ye telefon almayı planlıyorum. Aklımda Lg G4 var, ancak yakın fiyata Note 4, İphone 5s ve Huawei G8 - P8 gibi bazı seçenekler var. Hangisi daha iyidir? Veya sizin önerebilceğiniz başka telefon var mı?

LG G4 olabilir. Ama Note 4 imkanın var ise Note 4 tavsiye ederim.
Ben de Note 4 tavsiye etmem. :) Telefonu aldıktan 7-8 ay sonra klasik TouchWiz donmaları yaşanıyor ve benim gibi kasmaya tahammül edemeyen kişileri sinir krizine sokabiliyor.

Note 4 değil de S6 almanızı tavsiye ederim hem daha yeni hem de özellik bakımından daha iyi boyutu da tek ele yatkın tasarım açısından da hem daha hafif ve ince.

Note 4 değil de S6 almanızı tavsiye ederim hem daha yeni hem de özellik bakımından daha iyi boyutu da tek ele yatkın tasarım açısından da hem daha hafif ve ince.
Dostum bütçem en fazla 1300, Note 4 o civarlarda bulunabiliyor lakin S6 1600 civarında. Peşin alacağım için üste çıkamam.

Lg G4'ün çerçeveleri metal mi? Note 4'ü biraz araştırınca kullanıcılar pek memnun değil. Güncelleme konusunda geri planda kalmış gibi, malum Samsung :D Huawei G8 ile Lg G4 arasında gidip gidip geliyorum.

Özellikleri en iyi o fiyata Huawei g8 bende yeni aldım daha 4-5 gün oluyor. Telden pek anlamam fakat özellikleri en iyi onda 32 gb dahili hafıza, 3 gb ram, 3000 bataryası, 8 çekirdek işlemcisi mevcut. Telden dediğim gibi anlamam ama bana bunu önerdiler bende aldım baya da güzel telefon. Çok memnunum ben telefondan.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı