1300 TL AMD APU Sistem Toplama

Alperen Kara

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar,
Bütçe 1300 lira... Oyun için AMD APU bir sistem toplamak istiyorum. Eğer AMD APU'yu bırak bundan daha fazla performans alırsın diyorsanız AMD APU'dan vazgeçebilirim. Monitor ve kasa dahil olacak. Oyun için hem de monitor kasa dahil bu bütçe az biliyorum ama elimdeki bu. Bu arada 1300 TL'yi fazla aşmazsa çok memnun olurum.

Bu kadarını toplayabildim.

TOPLAM : 967,07 TL
KDV (%18) : 174,07
NAKİT / HAVALE (TL) : 1.141,14 TL
[TBODY] [/TBODY]
Kasa olarak bunu tercih edebilirsin:
Dark GTX 400W SSD Ready ATX Performans Kasa (DKCHGTX400) Fiyatı

@54046 O sistem ekran kartı olmadan çalışmaz FX serinde dahili grafik yongası yok. Bu sistemi alabilirsin.
Ekran Görüntüsü (133).png

Son düzenleme:
Bu kadarını toplayabildim.
TOPLAM : 967,07 TL
KDV (%18) : 174,07
NAKİT / HAVALE (TL) : 1.141,14 TL
[TBODY] [/TBODY]
Kasa olarak bunu tercih edebilirsin:
Dark GTX 400W SSD Ready ATX Performans Kasa (DKCHGTX400) Fiyatı
Ekran kartını göremedim ?

@54046 o sisteme ekran kartını olmadan çalışmaz FX serinde dahili grafik yongası yok. Bu sistemi alabilirsin.
Eki Görüntüle 90395
Ramleri 2133 Mhz almak daha mantıklı olacaktır APU sistemde. Sistemin geri kalanı gayet güzel.

@54046 o sisteme ekran kartını olmadan çalışmaz FX serinde dahili grafik yongası yok. Bu sistemi alabilirsin.
Eki Görüntüle 90395
Eki Görüntüle 90395
Uyarı için teşekkürler. FX serisinde dahili grafik yongası var diye biliyordum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı