2500 TL AMD APU Sistem Toplama

Arkadaşlar bu sistemi topladım. Anakart üzerindeki ledler yandı ancak fanlar dönmedi. Güç kaynağından gelen 8 pinlik girişi anakarttan çıkardığım zaman fanlar dönüyor ama ekrana görüntü gelmiyor. Sorun ne olabilir ?

@Recep Baltaş @Ali Güngör

Kameram kötü olduğu için bu kadar çekebildim. Sarı-siyah kablolar 8 pin.

Arkadaşlar lütfen yardımcı olunuz. Onca heves kurduğunuz sistemin çalışmaması çok kötü bir durum @Recep Baltaş .

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu sistemi topladım. Anakart üzerindeki ledler yandı ancak fanlar dönmedi. Güç kaynağından gelen 8 pinlik girişi anakarttan çıkardığım zaman fanlar dönüyor ama ekrana görüntü gelmiyor. Sorun ne olabilir ?

@Recep Baltaş @Ali Güngör

Kameram kötü olduğu için bu kadar çekebildim. Sarı-siyah kablolar 8 pin.

Arkadaşlar lütfen yardımcı olunuz. Onca heves kurduğunuz sistemin çalışmaması çok kötü bir durum @Recep Baltaş .
Hangi güç kaynağını aldın?

Hangi güç kaynağını aldın?

Kasaya dahil. Everest marka.

Bu arada sistemi farklı bir güç kaynağına bağladık. Sorunsuz çalıştı.
Sorunu çözdüm arkadaşlar. 8 pinlik işlemci güç girişine 8 pin değil, 4 pin bağlamak gerekiyormuş :)
Sorunu çözdüm arkadaşlar. 8 pinlik işlemci güç girişine 8 pin değil, 4 pin bağlamak gerekiyormuş :)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı