1300 TL anakart önerisi

Bütçe
1300
Sakin ol hacı bu asabilik niye onu anlayamadım? Önerdiğim kart 1400 TL :) Arkadaş yükseltme vs. düşünmüyor ama şimdilik ileride yapmak isteyebilir kendimden biliyorum bütçeye uygunken üst düzey bir kart neden alınmasın?
Yükseltme yapmayacağım diyen birisine üst düzey anakart önermenin mantığı nedir? B550 Gaming Plus modeli de şu an 1600 TL bu arada.

1621594351278.png
 
Attigim anakartlari arastirmadan direk gulucuk ve uzgun emoji atmislar bile...

2'sinde de RGB baglantisi var, B450 PLUS da 3 kasa fani girisi var ve A520 de 2 kasa fani girisi var.
 
Arkadaşlar çok sağolun cevaplar için, hepinize tek tek alıntı yapıp konuya çok mesaj bırakmak istemiyorum o yüzden bu mesajda cevap vermiş olayım.

Anladığım kadarıyla çok üst düzey bir şey almaya gerek yok diyorsunuz bu yüzden B550 serisinden tamamen vazgeçtim ve B450 serisi almaya karar verdim. Güzel de öneriler yapmışsınız ama sorun şu ki ilk mesajda da yazdığım gibi alışveriş işlemi hepsiburada sitesinden ve satıcısı "hepsiburada" olan ürünlerden alınacak. Başka ürünlerle birlikte alındığından, daha geniş taksit imkanları ve alım sonrası süreçte kolaylık açısından böyle bir şey isteniliyor. Dolayısıyla önerilerinizi şu linkteki listeden yaparsanız çok sevinirim.

ayrıca bende sizin dedikleriniz ve daha önce yaptığım araştırmalara dayanaraktan şu kartı düşünmeye başladım. Aslında yaptığım tanımlamaya göre yani OC felan yapılmayacağı için bunu almam mantıksız gibi görünüyor ama bildiğim kadarıyla bu TUF serisi sağlam ve uzun ömürlü oluyor, ayrıca karttaki displayport çıkışının olması, gerekli görülmüyor ama yapılırsa OC için uygun olması ve nispeten geleceğe dönük daha iyi olması sebebiyle bu karta biraz ısındım diyebilir. Bu kart hakkında yorum yaparsanız da sevinirim, fiyatına göre daha iyi alternatifi var mıdır?

 
Arkadaşlar çok sağ olun cevaplar için, hepinize tek tek alıntı yapıp konuya çok mesaj bırakmak istemiyorum o yüzden bu mesajda cevap vermiş olayım.

Anladığım kadarıyla çok üst düzey bir şey almaya gerek yok diyorsunuz bu yüzden B550 serisinden tamamen vazgeçtim ve B450 serisi almaya karar verdim. Güzel de öneriler yapmışsınız ama sorun şu ki ilk mesajda da yazdığım gibi alışveriş işlemi Hepsiburada sitesinden ve satıcısı "Hepsiburada" olan ürünlerden alınacak. Başka ürünlerle birlikte alındığından, daha geniş taksit imkanları ve alım sonrası süreçte kolaylık açısından böyle bir şey isteniliyor. Dolayısıyla önerilerinizi şu linkteki listeden yaparsanız çok sevinirim.

Ayrıca bende sizin dedikleriniz ve daha önce yaptığım araştırmalara dayanaraktan şu kartı düşünmeye başladım. Aslında yaptığım tanımlamaya göre yani OC falan yapılmayacağı için bunu almam mantıksız gibi görünüyor ama bildiğim kadarıyla bu TUF serisi sağlam ve uzun ömürlü oluyor, ayrıca karttaki Display Port çıkışının olması, gerekli görülmüyor ama yapılırsa OC için uygun olması ve nispeten geleceğe dönük daha iyi olması sebebiyle bu karta biraz ısındım diyebilir. Bu kart hakkında yorum yaparsanız da sevinirim, fiyatına göre daha iyi alternatifi var mıdır?


1K o karta verilmez. B450 Tomahawk Max en tepesi onu alabilirsin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı