ZeZeZe Centipat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 121 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2022 #1 1300 TL'ye kadar beat making için MIDI klavye arıyorum. Giriş seviyesi olursa iyi olur. Profesyonel bir cihaz yoktur ancak varsa o tür önerilerinizi de alırım.
1300 TL'ye kadar beat making için MIDI klavye arıyorum. Giriş seviyesi olursa iyi olur. Profesyonel bir cihaz yoktur ancak varsa o tür önerilerinizi de alırım.
Evil Belief Kilopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 7.336 Makaleler 4 Çözümler 39 11 Ocak 2022 #2 O bütçede doğru düzgün bir şey kalmamış, sadece bunu bulabildim: Alesis V mini Alesis V mini www.zuhalmuzik.com 2. el bakın.
O bütçede doğru düzgün bir şey kalmamış, sadece bunu bulabildim: Alesis V mini Alesis V mini www.zuhalmuzik.com 2. el bakın.
ZeZeZe Centipat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 121 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2022 #3 Evil Belief dedi: O bütçede doğru düzgün bir şey kalmamış, sadece bunu bulabildim: Alesis V mini Alesis V mini www.zuhalmuzik.com 2. el bakın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler... Çok saolun.
Evil Belief dedi: O bütçede doğru düzgün bir şey kalmamış, sadece bunu bulabildim: Alesis V mini Alesis V mini www.zuhalmuzik.com 2. el bakın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler... Çok saolun.