1300 TL çamaşır makinesi tavsiyesi

Bu makineyi aldık, önerileriniz için teşekkürler.
Hayrını görün, dün bi mesaj daha yazacaktım fakat son mesaj bende olduğundan görünmeyebilir diye mesaj atmalarını bekledim fakat o mesaj gelmedi, diyeceğim şey şuydu, zaten üst mesajda da benzer bir ek yazmıştım;
Bu tip uzun süre kullanılacak cihazlar ev içinse; mümkünse kaliteli ve servisi yakın, sorunlu olmayan markalardan seçilmelidir (Arçelik ve alt grupları, Profilo, vs.) .
Bu tip makinalarda 10 yıl inverter motor garantisi veren firmalar tercih edilmesi gerekmektedir.

Nitekim Windsor' un bağlı olduğu Vestel' de servisi yakın, her yerde bulunabilen bir firmadır, bu konuda sıkıntı olacağını zannetmiyorum, 10 yıl motor garantisi doğal olarak fiyatına oranla yok zannedersem, bir de kat varsa kata çıkarma işlerini satıcıyla yazışmanızı veya konuşmanızı tavsiye ederim, bazı ürünlerde kargocular kata çıkarmayabiliyor.

Benim önerim sürekli alışverişini güvenle yaptığım N11' den en ucuz 9 kilo kapasiteli çamaşır makinesini önermekle oldu, olumsuz yorum görmeyince ve Vestel firmasına bağlı olduğunu da görünce önerdim, makineyi kullanmış değilim.
Tekrardan hayırlı olsun.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı