1300 TL CS:GO için sistem toplama

Urch1n

Hectopat
Daha fazla  
Akşam eve geldiğimde arkadaşlarımla beraber sadece CS:GO oynuyorum. Başka herhangi bir oyun oynamıyorum. Şu an kullandığım notebook yavaş yavaş ölmeye başladı. Bayağı eski bir notebook ve ben de gün boyunca yaşadığım zevkli zamanların FPS sorunları, sis içinde bilgisayarın kasması, oyuna geç girme gibi sorunlardan bezdim ve yeni bir bilgisayar almak istedim. Yaşadığım ev 1+1 olduğu için büyük bir kasa istemiyorum açıkçası. Tabii ki bu konu hakkında hiç bilgim olmadığı için siz nasıl uygun görürseniz benim için de problem olmaz. Bütçeye maalesef monitör dahil olmak zorunda ve bütçemi ne yazık ki arttıramıyorum. Sistem toplama hakkında en ufak bilgim yok açıkçası ama benim asırlık notebook bile 1024x768 en düşük ayarda 90 FPS çıkarabiliyorsa sanırım toplanabilir. Tek isteğim oynadığım oyunun her haritasında akıcı bir şekilde, smoke içine girince kasmadan ve hiç FPS düşmesi yaşamadan oynayabilmek.

Ufak bir not: Sistemi güncellemeyi düşünmüyorum. Eğer ki ilerde durumum olursa baştan toplarım. O yüzden bu fiyata olabilecek en iyi parçaları koyarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum bu bütçe ile monitör dahil bir PC zor. Ucuza 2. el monitör alabilirsen şu sistemi toplayabilirsin :
İşlemci: Intel Pentium G4400 Çift Çekirdekli İşlemci İşlemci

Anakart:
MSI H110M PRO-VD Intel H110 2133MHz DDR4 Soket 1151 mATX Fiyatı

Ram: Adata 8GB 2133MHZ DDR4 Ram AD4U213338G15-S Fiyatı

HDD: Seagate Barracuda ST1000DM010 3.5 1TB 7200RPM SATA 3.0 Ncq 64MB 210MB/S 55TB/Yıl İş Yükü Desktop Disk

Ekran kartı:
MSI Amd Radeon R7 240 2GB 128Bit DDR3 (DX12) PCI-E 3.0 Ekran Fiyatı

Toplam fiyat 1270 TL.

287 TL ye de böyle bir monitör var o zaman fiyat 1560 oluyor. 2. El bir monitör alırsan daha ucuza gelebilir.
VIEWSONIC 18,5" VA1901-A 5MS 1366 x 768 D-SUB VESA MONITOR

Bu yazdığın sistem DDR4 bir sistem DDR3 veya DDR2 bir sistem toplamak bütçe açısından daha rahat olmaz mı? Çünkü upgrade yapmayı düşünmüyorum 1-2 sene kullanıp işe girince baştan toplarım.

DDR3 olabilir tabi ki. O zaman g3258 öneririm ama internette pek bulamadım(bulduklarim g4400 dan pahalı) 2. El alabilirsin. Anakart ta bu olabilir : ePttAVM - GIGABYTE 1150p H81 DDR3 H81M-DS2 O/B Vga GLan 4x Sata2/Sata3 1x (
DDR3 RAM bir de.

DDR3 olabilir tabi ki. O zaman g3258 öneririm ama internette pek bulamadım(bulduklarim g4400 dan pahalı) 2. El alabilirsin. Anakart ta bu olabilir : ePttAVM - GIGABYTE 1150p H81 DDR3 H81M-DS2 O/B Vga GLan 4x Sata2/Sata3 1x (
DDR3 RAM bir de.
Peki teşekkürler.

Çok teşekkür ederim öncelikle. Bütçemi 100TL arttırıp önerdiğiniz monitörü alacağım FPS oyunu oynadığım için monitör ekran kartından daha önemli bana göre. Bu sistem kafama yattı bir iki sıkıntı var sadece AliExpress’in kargo teslimatı biraz uzun sürüyormuş diye okumuştum forumlarda ve montaj yapmayı bilmiyorum. Montajı bir şekilde hallederim de bu işlemci ve soğutucuyu acaba yurt içi firmalarından temin edebilir miyim?

Ben daha önce alışveriş yapmadım. Bildiğim kadarıyla biraz şans işi ve bazen 30 gün bile sürebiliyormuş eline ulaşması. Tabi Türkiye'den de alabilirsin. Ama Türkiye'de biraz pahalıya satıyorlar. Stok fan işi kolay onu Türkiye'den bulabilirsin. Ama işlemci için o zaman bütçe arttırmalısın. Aliexpress'te 80 TL'ye geliyor. Türkiye'de daha pahalıya satılıyor.

Ben E5450 ve bir çok şey aldım AliExpress'den yaklaşık olarak 15 ila 20 gün arasında değişebiliyor İstanbul da isen bazen 25-30 oluyo tabi.Eğer takipli kargo seçip kargo ücretini sen ödersen hem erken gelebiliyor hemde kargonun nerede olduğunu takip edebiliyosun.

Sistem benimde ilgimi çekti sadece CS:GO oynayan biri olarak ayrı bir konu açıp sormak istemedim tek sorum var benim eski bir anakartım var MSI G41-P26, işlemcim yine E5450 her şeyi var sadece buna GTX 1050 taksam yeterli olur mu? Low ayarlarda +150-200fps falan yani Teşekkür Ederim

E5450'e GTX 1050 Tİ kadar destekler. Sıkıntı olmaz. E5450 - GTX 1050 sisteminin mantığı ekran kartına yaslanarak işini görmek. 1080P Yüksek ayarlarda 100 - 150 FPS alırsınız. Ayarları düşüğe çekmek darboğaz yapar mı bilmiyorum açıkcası.

Mönitörünüz 1080P ise GTX 1050 Tİ ya da GTX 1050 alabilirsiniz.
Mönitörünüz 720P ise GT 1030 ya da GTX 1050. Üstüne çıkmayın derim. Darboğaz olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mönitörüm 720p low ayarlarda oynarım zaten fakat demek istediğim işlemci değilde anakartım yeterli olur mu? ddr3 4gb RAM destekliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…