1300 TL CS:GO için sistem toplama

Anakartın performansa bir etkisi yok. 720P mönitörünüz varsa GTX 1050 üstünde bir ekran kartı almayın. 4 GB RAM CS:GO için yeterlidir. Dediğim gibi ayarları Low çekmek darboğaz yapar mı bilmiyorum. Ama yüksek ayarlarda 100 - 150 FPS alırsınız.

Tekrardan merhabalar. Önerdiğiniz sistemi alacaktım bütçe açısından çok uygundu ama meşgul olduğum için almaktan vazgeçtim ve bu sürede biriktirdiğim para ile daha iyi bir ikinci el sistem toplanabilir mi diye sormak için tekrardan rahatsız ediyorum. Mevcut bütçem 1200₺. Bütçeye monitör dahil değildir. Bir de bir satıcının sistemi hakkında fiyat araştırması yapıyorum sizede sorayım.

İntel Core İ3 4160 İşlemci
AMD Radeon R7 260X Ekran Kartı
8GB Soğutuculu Ram (Markasını bilmiyorum)
500GB HDD
Cooler Master Soğutucu Takmış ek olarak
Cooler Master 500W Power Supply
Kasa markasını yazmamış ama tahminime göre AeroCool’un uzay mekiğine benzeyen bir kasası.

Eğer bu sistemi alırsam yanına 1MS 75HZ Freesync özellikli bir monitör alacağım sistemin içinde AMD ekran kartı olduğu için.

Bu sistem almaya değer mi? Değerse ne kadar verilmeli en fazla? @.I.N.И.A.

Tekrardan merhabalar. Önerdiğiniz sistemi alacaktım bütçe açısından çok uygundu ama meşgul olduğum için almaktan vazgeçtim ve bu sürede biriktirdiğim para ile daha iyi bir ikinci el sistem toplanabilir mi diye sormak için tekrardan rahatsız ediyorum. Mevcut bütçem 1200₺. Bütçeye monitör dahil değildir. Bir de bir satıcının sistemi hakkında fiyat araştırması yapıyorum sizede sorayım.

İntel Core İ3 4160 İşlemci
AMD Radeon R7 260X Ekran Kartı
8GB Soğutuculu Ram (Markasını bilmiyorum)
500GB HDD
Cooler Master Soğutucu Takmış ek olarak
Cooler Master 500W Power Supply
Kasa markasını yazmamış ama tahminime göre AeroCool’un uzay mekiğine benzeyen bir kasası.

Eğer bu sistemi alırsam yanına 1MS 75HZ Freesync özellikli bir monitör alacağım sistemin içinde AMD ekran kartı olduğu için.

Bu sistem almaya değer mi? Değerse ne kadar verilmeli en fazla? @.I.N.И.A.
Hocam sistem de çok bilinmeyen var.
RAM in markası ne, DDR kaç, kaç MHZ ? hard disk kaç RPM ? parçalar kaç senelik ?
Bence 2. El böyle garantisi olmayan bir sistem ile uğraşacağınıza ilk sayfada yazdığım 1.287 TL olan 0 sistemi alın kafanız rahat etsin.

Hocam sistem de çok bilinmeyen var.
RAM in markası ne, DDR kaç, kaç MHZ ? hard disk kaç RPM ? parçalar kaç senelik ?
Bence 2. El böyle garantisi olmayan bir sistem ile uğraşacağınıza ilk sayfada yazdığım 1.287 TL olan 0 sistemi alın kafanız rahat etsin.
Hocam sizin önerdiğiniz sistemi alma imkanım yok zaten sizin sisteminizde bir kere kasa yok ayrıca ekran kartı çok kötü. Tamam benim isteklerim düşük olabilir ama ikinci el daha iyi bir sistem elimin altındayken neden geliştirmeyeceğim bir sisteme yatırım yapayım ki? Haklısınız ikinci el sistem risk oluyor biraz ama yapacak bir şey yok imkanlar buna yetiyor. Hani diyecem tamam alayım ama bütçeyi 100₺ arttırsam bile sizin sistemi alamam. Aslında KasaKasa’nın önerdiği sistemi alacaktım ama bütçem neredeyse eski bütçeye oranla 500-600 lira arttı bu yüzden son bir kez daha danışmak için yazdım. Bu ayın 10’unda kesinlikle sipariş vermem gerekecek.

@Neko hocam sizi diğer düşük bütçeli sistem toplama konularında sık sık gördüm umarım etiketlediğim için rahatsızlık duymazsınız. Benim 1200₺ bütçem var zorlarsam belki 1300 olabilir ama daha fazla çıkmaz gerçekten yoksa zor duruma girerim. Monitör için ekstra bütçe ayırdım ekran kartından çok monitöre önem veriyorum. 1ms 75hz bir monitör alacağım sisteme ek olarak bu monitör fiyata dahil değil. Bana bu bütçeyle ne çıkarabilirsiniz? Bu monitörü tercih etme sebebim ise sistemde başka oyunlarda oynarım tabii ki mesela alacağım sistem PUBG kaldırırsa satın alır oynarım. Öyle 1080P full çözünürlük merakım falan yok. Genel olarak CS:GO oynayacağım için ve bildiğiniz üzere monitör bu oyunda çok önemli bir yer aldığı için almak istiyorum. CS’yi bile 1024x768 en düşük ayarlarda çalıştıracağım sistemde. Tabi bu oynanış alışkanlığı. Umarım yardımcı olabilirsiniz. Şimdiden teşekkür ederim.

Hocam sizin önerdiğiniz sistemi alma imkanım yok zaten sizin sisteminizde bir kere kasa yok ayrıca ekran kartı çok kötü. Tamam benim isteklerim düşük olabilir ama ikinci el daha iyi bir sistem elimin altındayken neden geliştirmeyeceğim bir sisteme yatırım yapayım ki? Haklısınız ikinci el sistem risk oluyor biraz ama yapacak bir şey yok imkanlar buna yetiyor. Hani diyecem tamam alayım ama bütçeyi 100₺ arttırsam bile sizin sistemi alamam. Aslında KasaKasa’nın önerdiği sistemi alacaktım ama bütçem neredeyse eski bütçeye oranla 500-600 lira arttı bu yüzden son bir kez daha danışmak için yazdım. Bu ayın 10’unda kesinlikle sipariş vermem gerekecek.
Buyrun hocam kasa burada Elba X6 Gamer Siyah Şeffaf Led Panel Atx Kasa (güç Kaynağı Yokt - n11.com
Sadece CS GO oynayacağım diyorsunuz sonra da ekran kartını beğenmiyorsunuz.
Sizin attığınız sistem de anakart bile yok. O ekran kartı CS GO yu çok iyi ayarlarda oynatır. Ayrıca yazdığım sistemin geliştirilemez olduğunu nereden çıkardınız merak ediyorum. O anakart i7 8700K yı bile destekliyor. 2. El sistemin çoğu parçası hakkında bilginiz olmadan almaya çalışıyorsunuz ama sizin bileceğiniz iş tabi ki

Buyrun hocam kasa burada Elba X6 Gamer Siyah Şeffaf Led Panel Atx Kasa (güç Kaynağı Yokt - n11.com
Sadece CS GO oynayacağım diyorsunuz sonra da ekran kartını beğenmiyorsunuz.
Sizin attığınız sistem de anakart bile yok. O ekran kartı CS GO yu çok iyi ayarlarda oynatır. Ayrıca yazdığım sistemin geliştirilemez olduğunu nereden çıkardınız merak ediyorum. O anakart i7 8700K yı bile destekliyor. 2. El sistemin çoğu parçası hakkında bilginiz olmadan almaya çalışıyorsunuz ama sizin bileceğiniz iş tabi ki
Hocam yanlış anladınız beni. Ben upgrade yapmayacağım. Sizin sistem upgrade’e kapalı bir sistem demedim. Evet anakartı ben yazmayı unutmuşım h81m anakart RAM’ler ise 1333MHZ.

75Hz bir monitör alacaksanız CS:GO'da 75 ve üstü FPS vermesi size yeterli gelecektir yani?

1300₺ gibi bir bütçe ile APU veya IGPU bir sistem çıkarılabilir ancak.

İkinci el bir sistem de alınabilir.

75Hz bir monitör alacaksanız CS:GO'da 75 ve üstü FPS vermesi size yeterli gelecektir yani?

1300₺ gibi bir bütçe ile APU veya IGPU bir sistem çıkarılabilir ancak.

İkinci el bir sistem de alınabilir.
İşte bu noktada mantıklı olan aslında upgrade’e açık bir sistem almak ancak ben bu sistemi en fazla 2 yıl kullanıp çöpe atacağım. Sadece işimi görmesini istiyorum kısacası. O yüzden ikinci el bana daha yakın geliyor. Aslında herkesin dediği gibi düşünmüyorum ben CS:GO’da fazla FPS’in oyuna akıcılık kattığını tecrübe edindim.

@Selcukuzum hocam bu arada önerdiğiniz sistemin kasayla beraber monitör hariç toplam fiyatı 1450₺ çıktı yanlış hesaplamadıysam.

Sıfır olarak bu iki sistemi önerebilirim:
Screenshot_2018-02-01-16-29-44-1.png

Bütçenizi biraz aşıp geleceğe yatırım yapmak isterseniz bu sistemi de alabilirsiniz:
Screenshot_2018-02-01-16-27-53-1.png

APU bir sistem de 720p very low ayarlarda yüksek performans verecektir.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı