1300 TL DualSense alınır mı?

rollitmate

Decapat
Katılım
9 Eylül 2021
Mesajlar
240
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar PC için kontrolcü almak istiyorum. Daha önce hep klavye ve mouse ile oynadım ama artık yatarak oyun oynamak istiyorum. Logitech F710 düşünüyordum bu aradaki fiyat farkına değecek mi? Bir de 11.11 efsane cuma indirimini beklemeli miyim? Bir fırsat yakalayabilir miyim?

 
F710 alın bence. O kadar fiyat farkında deymez.
 
PC için DS yoruyor birazcık. Bazı oyunlarda algılamıyor falan. İmkanın varsa Xbox 9. nesil almanı tavsiye ederim. Bütçen yoksa ama alınır. Muhtemelen birkaç aya zam bile gelebilir.
 
araba yarışı gibi oyunlar oynayacaksanız kesinlikle dualsense den uzak durun yayları çok kolay yumuşuyor 1 2 hafta bir yay değiştirmek zorunda kalıyorum steamde DSX adlı bir programla bütün özelliklerini kullanabiliyorsunuz zevk meselesi ama haptic feedback miş adaptive trigger mış çokta zevkli bir şey değil ben titreşim dahil hiç birini kullanmıyorum bilgisayar için kesinlikle xbox kolu alın
 
@OverFireable Haptic Feedback ve Adaptive Triggers'ı gibi şeyleri bir kenara koyun tutuş hissiyatı bile rezalet F710'un. Hayatında hiç Xbox Controller veya Dualsense kullanmadıysa beğenir ancak.

@rollitmate hayatınızda hiç iyi controller kullanmadıysanız ancak o zaman beğenebilirsiniz. F710 Tombul ve ağır bir controller gerçekten. Bir de çekmeme gibi bir problemi var. Cuma indirimleri gelene kadar fiyatı 2000TL olabilir ve indirimle ancak 1500'e düşecektir yani ülkemizde beklemek pek doğru değil. Arkadaşlarında dediği gibi anında algılaması ve her oyunla uyumlu olması sebebiyle Xbox Controller PC için daha iyi. Dualsense için ekstra uygulama olmadan çoğu oyuna tanıtamıyorsunuz.
 

Geri
Yukarı