1300 TL Ekran Kartı Tavsiyesi

Kaizer839

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar arkadaşlar ekran kartı alacağım bütçem de en fazla 1300 lira ama hangi ekran kartını alacağım konusunda kararsızım genelde de oyun oynayacağım, yardımcı olursanız sevinirim. İşlemcim ve anakartım ise şu şekilde: i5 6500 ve MSI b150m bazooka.

GTX1060 alabilirsin Vatanda 1333tl

Hocam 1300 çıkabileceğim son değer yani biraz daha ucuza bulamazsam en son çare olarak onu alabilirim, yine de önerin için teşekkür ederim.

Arkadaşlar şu ekran kartları arasında kararsızım tavsiyelerinizi bekliyorum.

Sapphire Radeon Rx 480 8GB Nitro+
MSI GTX 970 Gaming 4GB
MSI RX 470 Gaming 4GB
MSI RX 480 Gaming 8GB

Şiddetle sapphire öneriyorum. 2 şekilde inceliyeceğim gtx ve rx ler ayrı ayrı. Gtx ile en büyük farkı 1 fiyat 2 dx12 + vulkan. Rx 480 dx 12 de çok daha iyi performans veriyor. 970 ile 10-15 yer yer 20 fark olabiliyor. Vulkan ise çok yeni bi teknoloji ve amd kartlarına özel. Destekli oyunlarda nvidia kartlarına fark atıyor. Diğer rx ler ile farkı 1 yine parası 2 soğutması. Benim için ekran kartında serin olması en önemli özelliğidir ve sapphire rx 400 serisinde bunu açık ara diğerlerinden daha iyi başarmış. Fiyatının daha düşük olmasıda ayrı bi güzellik.

RX 480 alırsam 4 GB ve 8 GB arasında oyun performansı açısından fazla fark var mı bir RX 480 için Sapphire mi önerirsin yoksa MSI mı ?

Bu arada GTX 970 nasıl bu yazdığım kartlardan daha mı alt seviyede performans olarak ?

Msı Rx 480 öneririm Sapphire alma fanları çok sesli çalışıyor ve soğutması Msı'dan daha kötü. Msı fanları daha büyük bu yüzden daha sessiz ve serin.

Merhabalar arkadaşlar ekran kartı alacağım bütçem de en fazla 1300 lira ama hangi ekran kartını alacağım konusunda kararsızım genelde de oyun oynayacağım, yardımcı olursanız sevinirim. İşlemcim ve anakartım ise şu şekilde: i5 6500 ve MSI b150m bazooka.
Şiddetle MSI Gtx 1060 Gaming X 6G öneririm. Bu bütçeyle bence Amd almamalısın. Rx 480 ilerde 1060'ı geçecek yalanlarına da inanma.

MSI GTX1060 tavsiye ederim bende MSI GTX1060 kullanıyorum 6G çok memnunum performans olarakta RX480'den iyi ama bütçem yok diyorsanız tabi ki RX480'e yönelin.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı