1300 TL Ekran Kartı Tavsiyesi

MSI GTX1060 tavsiye ederim bende MSI GTX1060 kullanıyorum 6G çok memnunum performans olarakta RX480'den iyi ama bütçem yok diyorsanız tabi ki RX480'e yönelin.

İki kart arasında baya bir fark varsa GTX 1060 almaya zorlarım bütçemi ama iki kart arasında o kadar da fazla fark yoksa RX 480 bütçeme daha uygun gibi duruyor bir de RX 480 için 8 GB ve 4 GB arasında nasıl bir fark var acaba ?

1300TL bandında alınabilecek en iyi ekran kartı MSI GTX 1060 Gaming X 6GB modeli. Fakat dikkatinizi çekerim 6GB modeli diyorum. 6GB modeli yerine aynı ekran kartının 3GB modelini kesinlikle almanızı tavsiye etmem.

RX 480 modellerinde Sapphire, Nitro iş birliği ile güzel bir ivme yakaladı diyebilirim. 8GB modelindeki 8GB olan Vram boyutunun da oldukça gereksiz olduğunu düşünüyorum. Çizim ya da benzeri programlar için değil de sadece oyun için sistem topluyorsanız Sapphire RX 480 Nitro 4GB modeli sizin isteklerinizi rahat rahat karşılayacaktır.

Söylediğim gibi Nitro işbirliği ile güzel bir ivme yakalayan Sapphire'i tercih edebilirsiniz. Kasa olarak da eğer Dark N10 kullanırsanız, kasa içerisinde bulunan 5 fan ile beraber güzel bir hava sirkülasyonu yakalarsınız.

Dip not: Amazon üzerinden al diyenler için söylüyorum; 70 Euro ve üzeri alışverişlerde gümrük vergisi eklenir. Bilinçsizce yapılan yorumlardan lütfen uzak duralım.

Amazon'dan gtx 1060 almaya bak bence

Amazon'u bırak daha netten bile alışveriş yapmadım sayılır kitap haricinde o yüzden Amazon benim için biraz zor bir ihtimal :)

Vatanda bayadır stokta yok bu kart, 1 hafta önce sistemi vatandan dizmeye gitmiştim 2-3 parça stoklarında olmayınca bazı parçaları değiştirmeyi düşündüm ama bu gidişle sinerji, teknobiyotik veya novadan toplatacağım gibi sistemi.

Amazon'u bırak daha netten bile alışveriş yapmadım sayılır kitap haricinde o yüzden Amazon benim için biraz zor bir ihtimal :)

Zamanında aynı durumdaydım ama şimdi bakkaldan sipariş verir gibi geliyor bana, 5-6 defa alışverişim oldu hiç sıkıntı yaşamadım.

1300TL bandında alınabilecek en iyi ekran kartı MSI GTX 1060 Gaming X 6GB modeli. Fakat dikkatinizi çekerim 6GB modeli diyorum. 6GB modeli yerine aynı ekran kartının 3GB modelini kesinlikle almanızı tavsiye etmem.

RX 480 modellerinde Sapphire, Nitro iş birliği ile güzel bir ivme yakaladı diyebilirim. 8GB modelindeki 8GB olan Vram boyutunun da oldukça gereksiz olduğunu düşünüyorum. Çizim ya da benzeri programlar için değil de sadece oyun için sistem topluyorsanız Sapphire RX 480 Nitro 4GB modeli sizin isteklerinizi rahat rahat karşılayacaktır.

Söylediğim gibi Nitro işbirliği ile güzel bir ivme yakalayan Sapphire'i tercih edebilirsiniz. Kasa olarak da eğer Dark N10 kullanırsanız, kasa içerisinde bulunan 5 fan ile beraber güzel bir hava sirkülasyonu yakalarsınız.

Dip not: Amazon üzerinden al diyenler için söylüyorum; 70 Euro ve üzeri alışverişlerde gümrük vergisi eklenir. Bilinçsizce yapılan yorumlardan lütfen uzak duralım.

Hocam teşekkür ederim önerin ve uyarın için, Amazon benim için zor ihtimal zaten netten kitap haricinde bir şey sipariş etmedim daha önce.Sapphire kullanıyorsun galiba ekran kartı olarak nasıl memnun musun, Nitro modelinin soğutması MSI'dan daha iyi diyenler de var ne düşünüyorsun bu konuda bir de 4 GB önermişsin ama bu sistemi topladıktan sonra bir süre daha sistem toplamayı düşünmüyorum o zaman sorun çıkarır mı ? Daha çok Bf1, A.s Unity, Far Cry, Gta, Fifa gibi oynamayı düşünüyorum yani Doom falan tarzı oyunlar oynamam, saydığım oyunları hangi kart daha iyi destekler acaba ?

Zamanında aynı durumdaydım ama şimdi bakkaldan sipariş verir gibi geliyor bana, 5-6 defa alışverişim oldu hiç sıkıntı yaşamadım.

Haklısın alışmak lazım aslında ancak korkuyorum biraz sorunlu ürün gelir veya kargoda ezilir büzülür sorun çıkar diye.

İki kart arasında baya bir fark varsa GTX 1060 almaya zorlarım bütçemi ama iki kart arasında o kadar da fazla fark yoksa RX 480 bütçeme daha uygun gibi duruyor bir de RX 480 için 8 GB ve 4 GB arasında nasıl bir fark var acaba ?
Bence MSI GTX1060 Gaming X 6G modelini almalısın bütçeni 1300 TL olarak belirtmişsin 1300'ü veren 1350 yide 1370 'i de verir bence almışken sağlam bir kart al NVİDİA bence çok güzel bir iş çıkartmış RX480'e gelecek olursak 2k 4k'da oynarım diyorsan 8G al ama RX480'de 2k 4k kartı değil zaten 1080p'de oynayacaksan RX480 4G yeterlidir. Ama MSI GTX 1060 3G modelini sakın alayım deme GPU'danda kırpılmış çünkü.

IMG_0046.JPG

Vergi dahil 1000tl yi bulmuyor 350 tl cepte kalır, dediğin gibi bilinçsizce yorum yapmamak lazım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı