1300 TL fare önerisi

hmt.exe

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba ben 3 mouse arasında kaldım. Sizce hangisi iyi ve kalitelidir? Fiyat önemli değil. Hangisi beni uzun yıllar idare eder ve oyun ve iş için en iyisi hangisi sizce? ASUS, Razer, Logitech; bu mouse markalarından en ucuz 600 TL mouse önerebilirsiniz. Uzunluk 12.5 ile 13.5 arası; genişlik 6.5 ile 7 arası olur.

1-ASUS ROG Gladius II Origin FPS
2-Razer Basilisk V2 Hypershift
3-Logitech G502 Hero Kablolu RGB

Sizce hangisi daha kaliteli ve uzun yıllar idare eder? bu 3 markadan daha iyi mouse varsa önerebilirsiniz.

Merhaba ben 3 mouse arasında kaldım. Sizce hangisi iyi ve kalitelidir? Fiyat önemli değil. Hangisi beni uzun yıllar idare eder ve oyun ve iş için en iyisi hangisi sizce? ASUS, Razer, Logitech; bu mouse markalarından en ucuz 600 TL mouse önerebilirsiniz. Uzunluk 12.5 ile 13.5 arası; genişlik 6.5 ile 7 arası olur.

1-ASUS ROG Gladius II Origin FPS
2-Razer Basilisk V2 Hypershift
3-Logitech G502 Hero Kablolu RGB

Sizce hangisi daha kaliteli ve uzun yıllar idare eder? bu 3 markadan daha iyi mouse varsa önerebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı