4500 TL bütçeyle Razer fare önerisi

Bütçe
4500
Matcha latte switch ilk kez duydum. Yeni switchler herhalde bunlar.

Evet, cok kaliteli switchler hepsi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam şu an Razer Viper Mini kullanıyorum ve elime tam oturuyor ama değiştirmek istiyorum.
Selamlar razer viper mini hastası biri olarak şuan bende mini kullanıyorum ve sadece kablodan sıkıldığım için baya mouse bakıyorum hala karar veremedim ama sizinlede paylaşiyim viper miniye benzer çünkü bu 2 si:
ATK Blazing sky F1
VEYA
Scyrox v6 ikisine sürekli bakıyorum bi türlü karar veremedim umarım siz karar verip bi an önce kablodan kurtulursunuz :D

Selamlar razer viper mini hastası biri olarak şuan bende mini kullanıyorum ve sadece kablodan sıkıldığım için baya mouse bakıyorum hala karar veremedim ama sizinlede paylaşiyim viper miniye benzer çünkü bu 2 si:
ATK Blazing sky F1
VEYA
Scyrox v6 ikisine sürekli bakıyorum bi türlü karar veremedim umarım siz karar verip bi an önce kablodan kurtulursunuz :D

Soylediklerinden Scyrox daha iyi ve kaliteli.

Bana da F1 daha iyi gibi geliyor ama tabii tartışılır şans işide var + F1 Viper Mini kopyası Scyrox bir tık yüksek kalıyor.

Malzeme kalitesi olarak Scyrox daha iyi. V8'i ve F1'i denedim. Daha oturakli bir kalitesi var Scyrox'un. Kopya olarak haklisin ancak birebiri olmasi icin kaliteden kısmak saçma olur.

2 sinide deneyimlemiş biri olarak kısa bi özetle farkları anlatırmısnız forumdakiler başta olmak üzere bende bilgilenmek isterim

V6 degil ama V8'i deneyimledim elime uymadigi icin arkadasimdaki ATK X1 le takasladım şuanda sattım ve Lamzu PARO AORURA kullanıyorum. Kendisinde olan F1 ve Maya X mouseleride deneyimledim bu sayede. Yapı kalitesi olarak Scyrox daha kaliteli. Daha oturaklı bir yapıya sahip esneme daha az yapıyor. Skatesleri iyi degil sadece.

Simetrik olanlar evet uygun. Lamzu mosellere bakabilirsin ozellikle bütçe artarsa. Paro Aurora ve waizowl ogm Pro V2 sag el ergonomisi icin. Onlara bakma. Attiklarima bakabilirsin.

Tutus seklini ve el boyutunu soylersen daha net oneride verebilirim.

Klavye olarak:

Hocam bu önerdiğiniz klavyelerden en iyisi hangisi? Akko olanı almayı düşünüyorum.

Maya X relaxed claw tutuluyorsa mantıklı olur.

Bütçe icinde relaxed claw:

Bütçe artarsa palm:

Bütçe artarsa claw:

Hocam kablolu fare önerebilir misiniz?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı