1300 TL ikinci el sistem toplama

1- ekran kartı alacak mısın ?
2- PSU için kaç tl bütçen var?
Bunlara göre cevap yazacağım.
200g'de yanlış hatırlamıyorsam vega 3 Gpu olması lazım hangi oyunşarı oynatır muamma ama İntele göre daha iyi dahili GPU su olduğu kesin yanlış mı düşüyorum hocam

ekran kartı r9 270 256 bit 2 gb alıyorum psu ise uygun diye kararım şu
200 ge alıp ekran kartı gelene kadar kullanmak istiyorum aslında ama r3 1200 de cazip geliyor arasında 80 TL var r3 1200 pahalı yani biraz daha
ama değer derseniz almayı düşünürüm
kasa ise
buldum daha cazip bir kasada olablir fanları var diye öncelik verdim açıkçası
eğer ki ekran kartını ali expressten sipariş edicekseniz, geri kalan parçalarıda ordan sipariş etmenizde bi sakınca olmayacagını düşünüyorum.

ALINTI

aynı fiyata aliexpress üzerinden gtx 960 almanızı tavsiye ederim

"mevcut bütçe ile ikinci el daha performanslı bir sistem toplayabilirsiniz aliexpress üzerinden x3440 cpu p55 chipset anakart gibi opsiyonlarla ryzen 3 1200 veya 200ge den bi haylı daha performanslı olacagı kanaatindeyim."

buna ne kadar katılırsınız ?
pekte uğraşmak istemiyorum artık aslında

Hocam x3440 çok eski bir işlemci ve ileriye dönük bir sistem değil R3 1200 ve Gtx 960 çok daha iyi bir sistem olacaktır en azından ileriye dönük x3440 2019'un sonunda önerilecek bir işlemci değil ama sizin fikriniz saygı duyuyorum.

teşekkürler

daha az kaldrımaz mı psu 400 w 350 w felan
kasayı tercih etmemin neden özellikle fanları olması şimdi bu kasanın yanında fan istemek lazım gelecek ve 500 w yazan psu neden 500 w vermez kaliteden dolayı mı ?

Dostum sana anlaşılan o kasanın fanları değil görüntüsü cazip gelmiş. Bu kasa da işini görür.Guzel de görünüyor. ELBA X5 GAMER SİYAH ŞEFFAF LED PANEL ATX KASA Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Seçtiğim psuyu değiştirme kalitesiz PSU alınmaz yarın öbür gün bilgisayarın yanarsa vay beni yanlış yönlendirdiler diyeceksin.

hocam aslında dediğim gibi fanlarıda ayrıca almak istemediğimden o kasayı tercih etmiştim daha uygun fanlı kasa varsa oda olablilir ayrıca teşekkür ediyorum sana bugün sipariş edeceğim muhtemelen sistemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…