1300 TL ikinci el sistem toplama

İleride büyük bir yükseltme yapılmayacaksa bence DDR3 sistem alıp daha iyi performans almak daha mantıklı.
bu sistem den daha iyi performans alırmıyım ? r9 270 aldım aliexpresten zaten 750 ti daha iyi 300 tl aldım birde bu ürünleri aliexprestena lınca iade şanımız oluyormu hani uğraşılmaz ama bilelim

aslında bende yükseltme yapmam galiba yani çok daha iyi performans alıcaksam yükseltme yapmaktan vazgeçip performansa odak çok daha mantıklı hatta bence hiç yapmam yükseltme ama iyi permons lazım

bu sistem den daha iyi performans alırmıyım ? r9 270 aldım aliexpresten zaten 750 ti daha iyi 300 tl aldım birde bu ürünleri aliexprestena lınca iade şanımız oluyormu hani uğraşılmaz ama bilelim

aslında bende yükseltme yapmam galiba yani çok daha iyi performans alıcaksam yükseltme yapmaktan vazgeçip performansa odak çok daha mantıklı hatta bence hiç yapmam yükseltme ama iyi permons lazım
Üründe sorun çıkarsa iade oluyor. R9 270 daha iyi ama 2 kat güç tükettiği için en az 500W bir PSU al. Sistemin gerisini aynen topla.

Üründe sorun çıkarsa iade oluyor. R9 270 daha iyi ama 2 kat güç tükettiği için en az 500W bir PSU al.
fakat şöyl bir durum var sadece ekran kartını aliexpresten aldım çünkü taksitle ödemem lazım olup toplu vermek istemiorum
Parçaları zamanla da alabilirsiniz o size kalmış. Soğutucu olarak da bunu alabilirsiniz.

Dostum i bence xeon tercih etme R3 1200 doğru diyorsun 2.eli 0 ile yarışıyor bu yüzden benim yaptığım gibi Aliexpress'den al yarı yarıya nerdeyse isterseniz bir liste çıkartırım.

Dostum i bence xeon tercih etme R3 1200 doğru diyorsun 2.eli 0 ile yarışıyor bu yüzden benim yaptığım gibi Aliexpress'den al yarı yarıya nerdeyse isterseniz bir liste çıkartırım.
hocam 380 yl nanokatalogta en ucuzu orası galiba varsa yarı fiatı aliexpreste link alablirmiyim
AliExpressden anakart almayın çoğu hasarlı ya da bozuk geliyor tecrübeyle sabit
tmm dır hocam öyle düşünüyordum zaten

Hocam ayrıca isterseniz sahibinden gibi getli satış yapan 2. El olarak da bulabilirsiniz 250 300 TL aralığında bulabilirsiniz.
Ekran kartı gelene kadar araştıracağım hocam, bulursam alacağım bulamazsak taksitle bir şeyler yapacağız.
Hocam bu PSU'da 80+ ne işe yarıyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı gelene kadar araştıracağım hocam, bulursam alacağım bulamazsak taksitle bir şeyler yapacağız.
Hocam bu PSU'da 80+ ne işe yarıyor?
Verimlilik anlamına geliyor. 12V kanalından verdiği güç daha fazla ve daha kaliteli. Ayrıca elektrik faturası olarak daha tasarruflu ekran kartı ne seçtiniz ona göre bir öneri sunayım ben size.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı